Rainbow Kontiky starter pack

Komplet tilbud på en familie kajak med pagaj, vest og transportvogn

7.994,98  DKK Regulær pris 10.879,00  DKK
Opsæt Rainbow Kontiky starter pack
Galaxy Kayaks Delbar Aluminum Pagaj-240-245 cm.   + 0,00  DKK
Kajak og kano vogn inkl. strop - Nu med punkterfri hjul   + 0,00  DKK

*påkrævede felter

Din tilpasning
Rainbow Kontiky starter pack
Rainbow Kontiky starter pack

På lager

7.994,98  DKK

Opsummering

  Rainbow Kontiky Starter Pack

  Her får du en komplet pakke med en kajak, to pagajer, to kajakveste og en transportvogn. Så har du alt hvad du behøver for timevis af familieunderholdning i sommerhuset eller på dage hvor vejret kalder på at i skal en tur på vandet.

  Rainbow kontiky er fremstillet i Europa og er blandt verdens absolut stærkeste og bedste kvalitetskajakker. Du er derfor sikker på både at få kvalitet og sikkerhed i denne kajak.

  Denne pakke indeholder: (Klik på link for komplet produktbeskrivelse)

  Rainbow Kayaks Kontiky åben Sit In kajak til 2 personer. Der er dog mulighed for at montere et ekstra sæde til et barn i midten.

  Rainbow kontiky er designet som en hydrid mellem en kano og en tandem kajak. Dette giver den mange fordele og det godt mix af fordele mellem disse to typer.

  Kajakken er med et stort åbnet cockpit, hvilket gør indstigning og ophold i kajakken meget let og med god plads til opbevaring af grej og udstyr til turen. Kajakken har 2 lækre sæder med ryglæn og god lænde støtte. Dette giver en rigtig god komfort og bedre ergonomi, end i andre kajakker, eller i en kano.

  Rainbow har en bredde på 67 cm. Dette går den til en relativ hurtig kajak og langt lettere at ro end f.eks. en kano. Kajakken smidige design får den til at glide langt lettere hen over vandet end en kano, og da man sidder lavt placeret i kajakken, har den omtrendt samme stabilitet, som en kano.

  Med en længde på 490 og et meget strømlinet bunddesign, er Rainbow Kontiky meget velegnet til brug i hav, ved kysten, i fjord og på sø og å.

  • Stort åben cockpit
  • Mulighed for montering af børnsæde
  • Luksussæder med ryglæn og god ergonomi
  • Kraftig forstærkning i bunden

  Specifikationer:

  Længde: 490 cm.

  Bredde: 67 cm.

  Vægt: 30 kg.

   

  Specifikationer
  ForudbestillingBestillingsvare! Leveringstid 2-4 uger.
  SKUKontiky starter pack