Ranchero Starter Pack

BESTSELLER! - Komplet startpakke med markedets måske mest stabile kajak, inkl. pagaj, kajakvest og kajakvogn. 

5.932,96  DKK Regulær pris 6.742,00  DKK
Opsæt Ranchero Starter Pack
SeaBird Eidfjord aluminium pagaj-Gul-215-220 cm.   + 0,00  DKK
Kajak og kano vogn inkl. strop - Nu med punkterfri hjul   + 0,00  DKK

*påkrævede felter

Din tilpasning
Ranchero Starter Pack
Ranchero Starter Pack

På lager

5.932,96  DKK

Opsummering

  Seabird Ranchero Starter Pack

  Ikke så meget snak - kun lettest ud i kajak!

  Med en Seabird Ranchero bliver det nærmest ikke lettere at ro kajak! Ranchero er måske den mest stabile kajak på markedet, og da den samtidig er både rummelig og komfortabel, så er der lagt op til mange timers sjov og billeder på telefonen!

  Seabird Ranchero er en relativ kort og bred kajak. Den kombinere SitOnTop kajakkernes stabilitet, med SitIn kajakkernes komfort, så de får det bedste fra 2 verdener. På trods af den korte længde, så holder den en fin retningsstabiliet, og snor sig let ned ad åen og er en leg i skarpe kurver. Ranchero er desude en god sø og kyst kajak, på dage med stille vejr.

  I denne pakke for du et godt tilbud på en kajak med alt hvad du behøver for at komme afsted, enten som nybegynder, eller som erfaren, som søger roen omkring kajak.

  • 1 stk. Seabird Ranchero kajak
  • 1 stk. Seabird Eidsfjord delbar aluminiums pagaj
  • 1 stk. Seabird Plus kajakvest
  • 1 stk. kajakvogn med strop og punkterfrie hjul.

  Seabird Ranchero fritidskajak

  Seabird Ranchero er en multifunktionel kajak, som giver dig mange gode muligheder for at nyde naturen, enten til fiskeri, jagt, fotografering, eller blot en rolig og afslappende kajaktur. Denne kajak har en særdeles god stabilitet og kan anvendes både på sø, å og ved kysten.

  Ranchero har et ekstra stor åbent cockpit, som giver dig både fordelen fra SitOnTop kajakkerne gode plads og rummelighed, samt havkajakkens fordel ved at sidde bedre beskyttet mod vinden nede i kajakken. Der er lagt stor vægt på komfort i kajakken og derfor er sædet med ekstra god bredde, og er desuden udstyret med blød og behagelig polstring, samt et højt foldbart ryglæn med god støtte. Det store rummelige cockpit giver ekstra god plads til dig selv, men også mulighed for at have din hund eller et mindre barn med turen.

  I kajakken findes der 3 kopholdere, 1 i sædet, samt 2 forrest i cockpittet. Der er desuden en lille dagsluge med skruelåg, så du let kan opbevare mindre genstande på turen. Bagerst på kajakken findes et opbevaringsrum med elastiknet, hvor du kan medbringe din vandtætte pakpose med tøj eller udstyr til turen.

   

   

  Specifikationer:

  Længde: 372 cm.

  Bredde: 74 cm.

  Højde: 42 cm.

  Vægt: 24 kg.

  Cockpitåbning: 120 x 50 cm.

  Max bæreevne: 150 kg.

  Anbefalet personvægt: 50 -120 kg.

  Specifikationer
  SKURanchero Starter pack