Fix My Yak - Kajakværksted

Hos KajakForAlle tilbyder vi alle former for reperationer af havkajak, fiskekajak, joller og både. Vi har værksted med mange års erfaring i arbejde med glasfiber og plastmateriale. Få den bedste pris på reperation af revner alle skader på din kajak, eller lad os ombygge din kajak, så den passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os og få et vejledene tilbud på din opgave!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kajakværksted med mange års erfaring.

Hos KajakForAlles Fix My Yak kajakværksted, kan vi håndtere alle opgaver omkring reparation, service og vedligehold af alle kajakker. Vi har mange års erfaring med kajakker, uanset om det er til kajakentusiaster eller nybegynder, som skal have shinet sin brugte kajak.

Vi har stor fokus på at alle skal føle sig velkommen og godt behandlet. Vi klarer alt fra montering af køl beskytter og polering af ridser, til opgradering af hele kajakflåden for kajakklubber og efterskoler. Ingen opgaver er for store og ingen er for små.

Ekspertise og erfaring.

På vores værksted har dem der står for din opgave, mange års ekspertise og erfaring. Både når det kommer til håndværk, men også i valgt af materialer og reservedele til havkajak, fiskekajak, SitOnTop kajak, turkajak og andre både og kanoer.

Stort udvalg af produkter og reservedele.

Hos os kan du vælge at få optimeret din kajak med bedre sæde, nyt ror eller ny finne. Vi har et stort udvalg af reservedele fra nogle af verdens bedste producenter, samt fra den mest kendte kinesiske kajakker. Dermed behøver du kun ét værksted og du har det hele samlet ét sted, med høj service og kvalitet.

Høj service og løbende opdatering.

Hos KajakForAlle vil vi give dig den absolut bedste service. Dette gælder naturligvis også på vores kajakværksted. Inden vi påtager os en opgave, starter vi altid med at give en vurdering og et vejledene tilbud på din øsnkede opgave. Vi hjælper dig med at udvælge de materialer det fungere bedst med netop din kajak og giver gode råd om vedligeholdelse så din kajak holder længst og bedst mulig.

Miljøvenlig arbejdsgang.

Som naturbruger er miljø helt naturligt et vigtig emne for os. På vores værksted prioriteres miljøvenlige og godkendte produkter, når der arbejdes med glasfiber, plast og polyester. Vi garantere desuden miljørigtig bortskaffelse af affald.