KAJAK KURSUS

1 vare(r)
Havkajakkursus - Intro til havkajak. KajakForAlle.dk
Kajakkursus - Intro til havkajak

På lager

395,- DKK

Hvis du ikke er vant til at ro kajak og ønsker vejledning og instruktion i sikkerhed og teknik inden du begiver dig ud på egen hånd, så bør du overveje vores kajakkursus.

Kajakkurset er sammensat af de mest basale teknikker og øvelser og klæder dig på til selv at arbejde videre med din udvikling. Det er relativt billigt at gennemføre vores kajakkursus, og investeringen tvinger dig ikke til de store overvejelser om havkajak er noget for dig, men giver dig en god, sjov og hyggelig kajakoplevelse. Sted og tidspunkt aftales individuelt, så du helt selv kan vælge om du vil på kursus sammen med andre, eller du hellere vil have fuld fokus på dine ønsker og behov.

Din underviser er Torben Rasmussen:

Mit navn er Torben Rasmussen. Jeg har beskæftiget mig med friluftsliv og sejlads siden jeg var barn, bl.a. som aktiv spejder og spejderleder. I dagligdagen arbejder jeg som lærer på Vejlefjordskolen ved Daugård Strand, hvor naturen er meget nærværende, og hvor livet ved vandet tiltrækker børn og unge i alle aldre. Her har jeg bl.a. friluftsliv og kajak som en del af skoleskemaet. Kajakken er for mig blevet en kilde til vedvarende udfordring og inspiration. En adgangsbillet til naturoplevelser, der giver energi til hverdagen. Lysten til at gå på opdagelse og til at komme i nærkontakt med livet i naturen bliver stimuleret hver gang, jeg glider gennem vandet i kajakken. Sådan er det at ro kajak.