GLS Returlabel

Her kan du købe en returlabel til at returnere vare til os med GLS.

Efter dig køb, fremsendes er en PDF-fil med din returlabel, lige til at printe ud og sætte på pakken.

Når du bestiller en returlabel, skal du blot udfylde dit eget navn og adresse i ordrefelterne. På den label vi sender til dig, er det taget højde for at varen skal ankomme til os.

  • HUSK at udskrive en kopi af din ordrebekræftelse og skriv herpå om du ønsker pengene tilbage, eller varen ombyttet til en anden størrelse. Når vi modtager din pakke, er sedlen i pakken, den eneste måde, hvorpå vi kan se hvor pakken kommer fra!!

Hvis du har modtaget varen som gave skal du være opmærksom på, at pengene KUN kan tilbagebetales til køber! Du skal desuden være opmærksom på, at en evt. ny vare også kan kan sendes til købers adresse! - MED MINDRE der gives en skriftlig og utvetydig fuldmagt til at du kan handle på købers vegne.

Fortrydelse:

Der ydes 14 dages fortrydelsesret alle køb foretaget i webshoppen, når du handler hos os som forbruger.  Ønsker man at gøre brug af fortrydelsesretten, skal dette, senest 14 dage efter modtagelse, eller afhentning af varen, utvetydigt meddeles til os.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller give besked skriftligt på formular og gerne som indeholder følgende oplysninger:

 

Fortrydelsesformular:

Til:

KAJAK FOR ALLE

Klakring Stationsvej 5, hal 2

7130 Juelsminde

Tlf.: 23963430

[email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer:

Bestilt den:

Modtaget den:

Navn:

Adresse:

Dato:

Underskrift:

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Køber er selv ansvarlig for, senest 14 dages efter dato for fortrydelse, at returnere varen. Køber bærer ansvar og risiko, samt alle omkostninger forbundet med returnering helt frem til modtager.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Kajakker, kanoer og ikke-delbare pagajer

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 50,- dkr.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Specifikationer
SKUGLS retur