Generelt:

Al handlen og dialog sker jf. købelovens og forbrugeraftalens generelle betingelser.

Fortrydelse:

Der ydes 14 dages fortrydelsesret alle køb foretaget i webshoppen.  Ønsker man at gøre brug af fortrydelsesretten, skal dette, senest 14 dage efter modtagelse, eller afhenting af varen, utvetydigt meddeles skriftligt på formular som minimum indeholder følgende oplysninger:

Fortrydelsesformular:

 Til:

KAJAK FOR ALLE

Grønningen 52

8783 Hornsyld

Tlf.: 5126 7063

info@kajakforalle.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores  købsaftale om følgende varer:

Bestilt den:

Modtaget den:

Årsag til fortrydelse:

Navn:

Adresse:

Dato:

Underskrift:

Hent fortrydelssesformularen her

Køber er selv ansvarlig for, senest 14 dages efter dato for fortrydelse, at returnere varen ubrugt og i væsentlig samme stand og mængde som den er modtaget. Køber bærer ansvar og risiko, samt alle omkostninger forbundet med returnering helt frem til modtager.

Reklamation:

Der ydes 24 måneders reklamationret på alle varer, jf. købelovens bestemmelser. Reklamationsretten gælder udelukkende ved korrekt brug af varen, til dennes primære formål.

Betaling:

Umiddelbart efter gennemførelse af køb på hjemmesiden, modtages en standard ordrebekræftelse som danner baggrund for indbetalingen. Hvis indbetalingen sker som en overførsel, enten via bank, eller en mobil enhed, skal ordre nr. angives som reference. Hvis ordre nr. ikke oplyses ved indbetalingen, kan dette skabe forsinkelse og Kajak & Fritid kan ikke holdes ansvarlig for ekstraordinær lang leveringstid. Efter at fuld indbetaling for ordren er registreret, sendes den originale faktura pr. mail. Foretages betaling med betalingskort trækkes beløbet tidligst fra kortholders konto, den dag varen afsendes. Betaling med Dankort fortages gebyr frit. Ved betaling med internationale kreditkort på lægges et betalingsgybyr. Betalingsgebyret vil dog aldrig overstige det af Teller A/S til enhver tid fastsatte gebyr.  Betalingsbetingelser er netto kontant, med mindre andet aftales. Ved misligeholdt kreditaftale, udsendes en rykkerskrivelse efter 3 dages overskridelse. Rykkergebyr udgør 100 kr. og rentetilskrivelse udgør 1,5%/måned.

Forsendelse:

Alle varer der afsendes fra lager i Danmark, sendes med Post Danmark som brev eller "pakke uden omdeling". Post Danmark adviserer køber om pakkes ankomst og hvor denne kan afhentes pr. brev eller pr. SMS. Det er købers eget ansvar at afhente varen indenfor tidsfristen anført på adviseringen. Køber hæfter for alle omkostninger forbundet med returnering af uafhentede pakker. Ønsker man sin pakke leveret på adressen, skal der gøres særligt opmærksom på dette ved bestilling i feltet "kommentar", samt indbetales et gebyr på 20,- kr. som man selv skal tillægget det samlede beløb på ordrebekræftelsen. Med modtagers kvittering på fragtdokumentet accepteres levering af varen og dennes stand og mængde ved ankomst. Hvis der er skader på varen eller dennes emballage, samt mangelfuld levering ved ankomst, er det en betingelse for reklamation, at der tages forbehold på fragtdokumentet, nægtes modtagelse, eller at der skriftligt gøres opmærksom på fejlen eller manglen på fragtdokumentet ved varens ankomst.

Den maksimale størrelse som kan bestilles med levering er 220 cm. og 20 kg. Varer der overstiger disse grænser skal afhentes på et udleverngssted, eller der skal indgås særlig aftale for levering.

Reklamation og returnering:

Hvis en varer har fejl eller mangler, er det købers ansvar at reklamere straks, man er bekendt med fejlen og altid inden for rimelig tid.

Varer må kun returneres efter forudgående aftale. I tilfælde af reklamation, skal varen returneres på et særligt returfragtbrev, som udstedes af KAJAK FOR ALLE. KAJAK FOR ALLE afholder derved omkostningerne til returfragt. Hvis køber returnere varer uden forudgående aftale, hæfter køber alene for omkostninger og risiko.

Rabatkoder:

En rabatkoder er produktspecifik og er angivet utvetydigt ift. det enkelte produkt. Anvendes en rabatkode til et andet produkt end det som koden angives til, forbeholdes ret til at annullere bestillingen.

Forbehold:

Der tages ejendomsforhold for alle varer, indtil fuld betaling er erlagt. Priser på hjemmesiden er dagspriser og kan ændres uden varsel, eller erstatning for tidligere køb. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udgåede varer samt force majeure. Brug af varer sker på eget ansvar.'

Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Der tages forbehold for trykfejl og systemfejl. Der tages forbehold for prisændringer og fejl i produktoplysninger.