Handelsbetingelser:

 

Generelle oplysninger

Kajak & Fritid - Kajakforalle.dk

Enkeltmandsvirksomhed

CVR-nr. 31338387

Klakring Stationsvej 5, 7130 Juelsminde

[email protected]

Telefonnummer: 23963430

 

Generelt:

Al handlen og dialog sker jf. købelovens og forbrugeraftalens generelle betingelser.

 

Fortrydelse:

Der ydes 14 dages fortrydelsesret alle køb foretaget i webshoppen, når du handler hos os som forbruger.  Ønsker man at gøre brug af fortrydelsesretten, skal dette, senest 14 dage efter modtagelse, eller afhentning af varen, utvetydigt meddeles til os.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du kan sende en mail til [email protected] eller give besked skriftligt på formular og gerne som indeholder følgende oplysninger:

 

Fortrydelsesformular:

Til:

KAJAK FOR ALLE

Klakring Stationsvej 5, hal 2

7130 Juelsminde

Tlf.: 23963430

[email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer:

Bestilt den:

Modtaget den:

Navn:

Adresse:

Dato:

Underskrift:

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Køber er selv ansvarlig for, senest 14 dages efter dato for fortrydelse, at returnere varen. Køber bærer ansvar og risiko, samt alle omkostninger forbundet med returnering helt frem til modtager.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Kajakker, kanoer og ikke-delbare pagajer.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 300,- kr. for pagajer og 2.000 kr. pr. kano eller kajak.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Kajak & Fritid – KajakForAlle.dk

Klakring Stationsvej 5, Hal 2

Dk-7130 Juelsminde

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

 

Reklamation:

Der ydes 24 måneders reklamationret på alle varer, jf. købelovens bestemmelser for varekøb, når du handler hos os som forbruger.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Kajak & Fritid – KajakForAlle.dk

Klakring Stationsvej 5, Hal 2

Dk-7130 Juelsminde

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Betaling:

Du har mulighed for at betale, med Dankort, VISA Kort, Mobile Pay, EAN, bankoverførsel.

Umiddelbart efter gennemførelse af køb på hjemmesiden, modtages en standard ordrebekræftelse som danner baggrund for indbetalingen. Hvis indbetalingen sker som en overførsel, enten via bank, eller en mobil enhed, skal ordre nr. angives som reference. Hvis ordre nr. ikke oplyses ved indbetalingen, kan dette skabe forsinkelse og Kajak & Fritid kan ikke holdes ansvarlig for ekstraordinær lang leveringstid. Efter at fuld indbetaling for ordren er registreret, sendes den originale faktura pr. mail. Foretages betaling med betalingskort trækkes beløbet først på dit kort, når varen afsendes.

 

Ved køb med finansiering.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling via finansiering.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/ 

 

Forsendelse:

Fragt priser for pakker I Danmark:

Alle pakker afsendes med GLS til GLS pakkeshop.

1 PAKKE OP TIL 10 KG.:  49,- kr. leveret til GLS pakkeshop. Leveringstid: 1-3 hverdage

1 PAKKE OVER 10 KG.:   89,- kr. leveret til GLS pakkeshop. Leveringstid: 1-3 hverdage 

 

Fragt priser for kajak/Kano/båd.

1 KAJAK LEVERET TIL BROFAST DESTINATION I DK: 495,- kr.

2 KAJAKKER LEVERET TIL BROFAST DESTINATION I DK: 795,- kr,

For mere end 2 kajakker er prisen 395,- kr./stk.

Alle kajakker sendes med egne biler, og indgår ikke i et fragtsystem. Der må påregnes en leveringstid på 3-14 hverdage for levering af kajakker.

GLS adviserer køber om pakkes ankomst og hvor denne kan afhentes pr. brev eller pr. SMS. Det er købers eget ansvar at afhente varen indenfor tidsfristen anført på adviseringen. Køber hæfter for alle reelle omkostninger forbundet med returnering af uafhentede pakker, som vi pålægges af GLS.

Den maksimale størrelse som kan bestilles med levering er 170 cm og 20 kg. Varer der overstiger disse grænser skal afhentes på et udleveringssted, eller der skal indgås særlig aftale for levering.

Alle kajakker kan bestilles med levering til brofaste destinationer i Danmark og Sverige. Til destinationer som ikke er brofast skal der i den enkelt sag altid indgås en aftale om fragt, inden varen afsendes.

Alle kajakker til Sverige sendes med DSV transport hver onsdag, med forventet levering inden for 3-4 hverdage. Leveringsadressen for kajakker til Sverige kan kun være en adresse, hvor der er registreret erhverv, selv om kunden køber som privat person. På adressen er det vigtigt at der er adgang for store eksportlastbiler uden risiko for skader. Kunden er forpligtet til at være på leveringsadressen ved levering af varen, som at kontrollere væren for transportskader, inden der kvitteres for modtagelsen. 

 

Rabatkoder:

En rabatkoder er produktspecifik og er angivet utvetydigt ift. det enkelte produkt. Anvendes en rabatkode til et andet produkt end det som koden angives til, forbeholdes ret til at annullere bestillingen.

Forbehold:

Priser på hjemmesiden er dagspriser og kan ændres uden varsel, eller erstatning for tidligere køb. Brug af varer sker på eget ansvar.'

Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected], Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Kajak & Fritid og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på kajakforalle.dk er Kajak & Fritid. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03.11.2023