Kajakudlejning

Lej en havkajak eller en af de mere stabile Sit On Top Kajakker med eller uden pedaler - enten på timebasis eller for en hel dag. Vi har startet udlejning af vores serie af havkajak, Sit On Top kajak, familie kajak og pedelkajak. Dette er din mulighed for at tilbringe en hyggelig dag på vandet med familie eller venner, og samtidgig finde ud af om kajak er noget for dig.

Kajakudlejning Fredericia: GetOutDoor.dk

Fra adressen på Oldenborggade og lige midt i Kanalbyen i Fredericia, udlejer GetOutDoor.dk et stort udvalg af vores Galaxy SitOnTop Kajakker, til fritid, fiskeri, jagt og sjov for hele familien. Kanalbyen ligger centralt placeret og er et godt sted for kajakudlening til folk for både Fredericia, Kolding, Vejle og Horsens.

Se mere og book din leje af kajak her: GetOutDoor.dk

Kajakudlejning Thisted: Thisted Bed & Breakfast

Peter Rasmussen tilbyder ikke kun overnatning i hans hyggelige Bed & Breakfast i Thisted. Han udlejer også Galaxy kajakker, både til overnattende gæster, men og til private og offentlige institutioner.

Hos Thisted Bed & Breakfast kan du kombinere et hyggeligt ophold med en hyggelig tur i en stabil SitOnTop kajak for hele familien. 

Se mere og hør om dine muligheder her: Thisted Bed & Breakfast

Kajakudlejning Juelsminde, Horsens, Vejle.: Juelsmindehalvøens Kajakudlejning

 

 Juelsmindehalvøens Kajakudlejning

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.