Guide til valg af din kajak

SIDEN ER UNDER OPBYGNING!

Denne guide vil give dig et let og overskueligt overblik til at vælge den rigtige kajak til den rigtige pris. Der findes rigtig mange forskellige kajakdesigns med hver deres fordele og ulemper.  Som udgangspunkt er der ikke noget der er mere rigtigt end andet, ligesom der er ikke er krav eller regler for, hvor lang eller hvor bred en havkajak skal være for at være god.

De lange kajakker er ofte lidt hurtigere på vandet pga. en længere vandlinje, hvor de korte kajakker er lettere at dreje, samt at transportere og opbevare. De smalle kajakker glider lettere igennem vandet og kræver færre krafter at ro, men er ikke så stabile og har ofte ikke så god komfort som de bredere kajakker - og sådan kunne vi blive ved. Hos KajakForAlle.dk har vi et stort og bredt udvalgt af kajakker, så du er sikker på at du finder den model der passer til dig og det du gerne vil.

Inden du køber kajak er det vigtigt at du er sikker på at kajakken passer til dig og du sidder godt og komfortabel i kajakken. Selv om du er blevet anbefalet en kajak af din ven eller nabo, eller har fundet en billig kajak på nettet, er det ikke sikkert at det bliver en god oplevelse for netop dig. Ofte angiver der en vægt og en højde som kajakken passer til, men da der er stor forskel på en persons højde ligger i ben eller overkrop kan man kun bruge dette som er retningsgiver og ikke som en købsvejledning.

Vi har et kæmpe udvalg i forskellige modeller og mange års erfaring i valg af kajak og derfor er du sikker på at finde den rette kajak hos os. Husk at det er dig og din oplevelse med kajakken vi går efter!. Vi oplever ofte at søgning efter råd på sociale medier og søgninger på nettet skaber stor forvirring og kan gøre det vanskeligt at skulle købe en kajak. 

Hos KajakForAlle.dk lytter vi til dine ønsker og behov og finder kajakken som kan det du ønsker og er den rigtige for dig, uanset om det er til fart og teknik, eller til store bløde former med et lækkert sæde og med plads til kaffekanden - I vores verden er ingen kajakker mere rigtige end andre . Du kan altid kontakte os af fortælle om dine ønsker og behov og så hjælper vi dig.

Det er lidt det samme som at købe en cykel. Hvis du er til racer cykler, så køber du en ryttercykel og melder dig i en cykelklub og træner på at at blive hurtigere. Hvis du er til offroad og action, så vælger du en mountain bike, og hvis du er til hygge og ture med familien, så vælger du en ganske almindelig herre eller dame cykel. Det er nøjagtig på samme måde når du skal vælge kajak. Vi er klar til at guide dig hele vejen og din vigtigste opgave er kun at finde ud af hvad du gerne vil have ud af din kajak.

Når du køber kajak hos KajakForAlle giver vi altid et gratis kursus i havkajak og korrekt brug af pagaj. Hos KajakForAlle.dk holder vi tingene simple og konkrete - HUSK! - at ro havkajak er simpelt enkelt og ganske ufarligt, når blot man følger søfartstyrelsens anvisninger om sikker færden på vandet og har respekt for havet. 

Hos KajakForAlle.dk er vores holdning at havkajak skal være en oplevelse i naturen, med tid til afslapning og fællesskab. Derfor skal oplevelsen i din kajak være god fra dag 1. Læs vores anmeldelser i TrustPilot i linket i venstre side og se hvad vores kunder synes om at købe kajak hos KajakForAlle.dk

Det er ikke et krav at du har bestået et kursus for at ro havkajak. Trygfonden og Dansk kano og kajakforbund, har udgivet denne film som viser du de grundlæggende elementer og øvelser som er en fordel at øve sig på.

KajakForAlle.dk - Det bedste sted at starte!

Vi klar på mail og telefon og kan guide dig til valg af din kajak. Du er også velkommen til at besøge vores showroom og få en hel times personlig vejledning.