Om KajakForAlle.dk

 

KAJAK & FRITID åbnede for kajaksalget i 2006 og siden har den gode service, samt de enestående priser på "ordentlige" produkter været årsag til rigtig mange nye i kajak, både børn og voksne. Vi holder til i Juelsminde, mellem Horsens og Vejle ved nogle af Danmarks kyster og naturområder.

KAJAK & FRITID gør det enkelt og overkommeligt at komme i gang med kajakroning, eller blot muligheden for en god oplevelse på vandet. Hvad enten du er kajakroer, glad motionist, efterskole-elev eller pensionist - hvad enten du motiveres af en stille sommeraften med blankt vand, en frostklar vintermorgen, eller en dag hvor vinden udfordrer dine færdigheder, om du er havjæger eller fisker - så er KAJAK & FRITID i Juelsminde det bedste sted at starte.

VALG AF KAJAK KAN VÆRE EN JUNGLE!

Når man står på tersklen til at købe sin første kajak, kan det være forvirrende og måske lidt uoverskueligt. På nettet, minder mange kajakker om hinanden, men priser, kvalitet og egenskaber er vidt forskellige. Hver eneste handel og den tilhørende service hos KAJAK & FRITID er personlig. Dette sikrer dig, at vi altid har forholdt os til netop DIT øsnke og produkternes sammensætning så tingene "passer sammen". Vi sidder klar ved mail og telefon og er klar til at guide dig uden om de værste faldgruber. Du får derfor altid de bedste råd og den bedste instruktion og vejledning, så du kommer godt og sikkert fra land.

Din vigtigste opgave, er at finde ud af hvad du gerne vil med din kajak og hvor du gerne vil bruge den.

Vores produktprofil, særligt for kajakkerne, er følgende: De er stabile, de er lette at ro, de er komfortable og rummelige, de kan holde til intensivt brug. Prisen skal være lavest mulig, men samtidig have kvaliteten og sikkerheden helt i orden!! - Med andre ord: Kajak for alle! 

ERGONOMI OG FYSIK.

VI ER IKKE ALLE ENS! Vi har stor fokus på, at alle skal have mulighed for gode oplevelser på vandet - også selv om ens fysiske formåen kræver en kajak til tager særlige hensyn. Vi forhandler en lang række kajakker som viser særligt hensyn til ergonomi og har installeret særlige sæder, så du sidder korrekt og ikke belaster sarte led. Mange af vores kajakker er specielt udvalgte, da de er særligt rummelige eller har ekstra store cockpit åbninger. Lad ikke en sart ryg, lænd eller stive led forhindre dig i en masse gode oplevelser! Kontakt os allerede i dag og hør hvilke muligheder du har - vi samarbejder med fysioterapeuter og kan vejlede dig i hvilken kajak og udstyr der netop passer DIG!

Jeg håber at du vil blive inspireret af udvalget og finder det du søger. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os!

Kajak & Fritid - KajakForAlle.dk - Det Bedste Sted At Starte!!