Fiskegrej og udstyr

At fiske direkte fra kajakken er en sjov og anderledes måde at fiske på. Med en fiskekajak kan du let sejle hen til skjulte områder, som andre lystfiskere endnu ikke har opdaget. Hos KajakForAlle.dk finder du dog ikke kun et stort udvalg af fiskekajakker, men også alt hvad du behøver af fiskegrej til at fange fisken!

Vores store udvalg af fiskegrej inkluderer alt lige fra fiskestænger, fiskekasser og fiskekroge, såvel som forfang og rigs, fangstnet og meget andet. Gå på jagt i sortimentet herunder og find alt hvad du har brug for til at indhente den helt store fangst på næste kajaktur.

9 varer

Faldende orden
  1. Westland blinksæt med enkeltkrog - Fiskegrej og udstyr
    På lager
    Westland blinksæt med enkeltkrog
    Blinksæt i guld sølv kobber og stribet. 24 gram med enkeltkrog...
    Tilbudspris 29,00  DKK Regulær pris 69,00  DKK
pr. side

Stort udvalg af fiskestænger, fiskekasser og andet fiskegrej til skarpe priser

Uanset hvad du mangler af fiskegrej, er der med vores store sortiment god mulighed for at finde lige præcis det, du står og har brug for. Noget af det vigtigste udstyr, hvis du skal ud at fiske, er naturligvis en fiskestang. Derfor finder du et bredt udvalg af fiskestænger med forskellige funktioner. Dette indebærer bl.a. teleskopfiskestænger. En teleskopfiskestang er meget anvendelig til fiskeri fra kajakken, da de er lette at have med på farten, når der er begrænset med plads. Derudover forhandler vi naturligvis også et udvalg af fiskehjul. Med vores spinnerhjul, der har op til 6 kuglelejre, vil dit hjul eksempelvis køre meget mere ubesværet, når du skal hive fangsten ind!

Vores udvalg inkluderer også diverse fiskekasser og tasker, så du let kan organisere og opbevare alt dit fiskegrej. Fiskekasserne har mange rum, der giver en god og overskuelig inddeling, så du ikke skal rode efter tingene. Dermed kan du nemt holde styr på dine fiskekroge, fiskeblink og spinnere såvel som andet nødvendigt fiskegrej. KajakForAlle er altså første skridt på vejen, når du skal blive klar til næste fisketur direkte fra kajakken. Udover et stort udvalg, der rummer alt hvad du måtte mangle af fiskegrej, får du også altid vores produkter til skarpe og konkurrencedygtige priser.

Har du spørgsmål til vores udvalg af fiskegrej? Kontakt os allerede i dag!

Hos KajakForAlle har vi mange års erfaring inden for fiskekajakker og udstyr dertil. Sidder du inde med spørgsmål til vores udvalg af fiskegrej, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 23 96 34 30 eller skrive til os på vores mail [email protected] eller via vores kontaktformular. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at give dig den bedste rådgivning, hvad enten det gælder vores fiskegrej, kajakker eller øvrigt udstyr. Vi ser frem til at høre fra dig!