SeaBird Expedition Havkajak Starter Pack

Tilbud på komplet havkajak pakke til begyndere og øvede

9.955,85  DKK Regulær pris 11.995,00  DKK
Opsæt SeaBird Expedition Havkajak Starter Pack
SeaBird Eidfjord aluminium pagaj-Gul-215-220 cm.   + 0,00  DKK
SeaBird Nylon Sprayskirt Large-Sort   + 0,00  DKK

*påkrævede felter

Din tilpasning
SeaBird Expedition havkajakpakke
SeaBird Expedition Havkajak Starter Pack

På lager

9.955,85  DKK

Opsummering

  SeaBird Expedition Starter Pack er en komplet pakkeløsning med nogle af de mest populære produkter fra Seabird Desgins. 

  Denne pakke inde holder:

  1 stk. SeaBird Expedition havkajak med ror (Vælg mellem model HV eller LV.)

  1 stk. Seabird Nylon Spray deck

  1 stk. Seabird Eidfjord pagaj

   

  Seabird Expedition:

  SeaBird Expedition er produceret i en højteknologisk 3-lags sandwich-konstruktion i materialet HDPE-plast. Model HV er den største kajak i Expedition Serien. Fantastisk havkajak til mellemstore og store personer.

  Expedition kombinerer fart, manøvredygtighed og stabilitet på en måde, ingen andre havkajakker kan fremvise. Her er båden for dig, som ønsker den perfekte kombination af stabilitet og fart. Mange mener, at dette er verdens bedste allround havkajak med Swedish form, den er Norges mest solgte kajak for 8. år i træk og er blevet bedst i test i både Norge og Sverige.

  Leveres med originalt Power Pedals PRO XI9. Dette rorsystem er det mest solide og robuste på markedet! Dette er en unik kajak, som du vil have glæde af i mange år. 

  Det første, du vil lægge mærke til ved denne kajak, er de elegante linjer. Expedition er inspireret af moderne svensk design – det bredeste punkt er bag i cockpittet. Designet gør roningen fremad mere komfortabel og effektiv, fordi du kan sætte pagajerne tættere mod kroppen. Expeditions lange vandlinje gør den meget hurtig, og den har en unik stabilitet. Ror du den i vind og bølger, vil du blive overrasket over, hvor let den er at manøvrere, og hvor tryg, den føles under barske forhold.

  Expedition HV har fire opbevaringsrum for tør opbevaring, to store og to små. I de store rum får du plads til alt, hvad du har brug for af personligt udstyr på en dagstur, eller for et weekendophold. De små rum sørger for opbevaring af udstyr, du har brug for undervejs, som mad, drikke, ekstra tøj etc. Det allermindste rum er lavet af blødt neopren og er designet til opbevaring af nøgler, GPS, solbriller og andre små genstande. NB: Pak altid elektronik i vandtætte poser.

  Bag og foran på kajakdækket er der gummibånd, som giver fastgørelse for udstyr som drikkevand, ekstra pagajer, soveunderlag m.m. Expedition har ergonomisk udformede håndtag i boven og agterenden, så du nemt kan bære den. Man sidder godt i kajakken, det brede cockpit giver let adgang, sædet er polstret og sædebæltet er justerbart. Kajakken har også en mekanisme for indstilling af rygstøtten, den lader dig justere støtten til ønsket position, mens du sidder trygt i kajakken. Bæltet kan reguleres 10 cm i begge ender.

  Den har justerbare lårstøtter, hvilket gør, at man får meget god kontakt med kajakken, når man har allermest brug for det. Expedition HV er en kajak med ror, som også har en integreret køl indbygget i skrogets design. Dette gør, at Expedition selv uden brug af roret har en helt unik retningsstabilitet! SeaBird Designs Expedition er designet af Ingvar Ankervik. Ankervik-familien har designet sejlbåde, både og kajakker i 4 generationer. Ingvars far var svensk mester i bådbygning, mens Ingvar Ankervik er en af verdens bedste kajakdesignere.

   

  Specifikationer model HV:

  Længde: 518 cm.

  Bredde: 59 cm.

  Højde: 38 cm.

  Vægt: 27 kg.

  Max lasteevne: 150 kg.

  Anbefalet personvægt: 80-110 kg.

   

  Specifikationer model LV:

  Længde: 480 cm.

  Bredde: 56 cm.

  Højde: 35 cm.

  Vægt: 25 kg.

  Max lasteevne: 130 kg.

  Anbefalet personvægt: 55-90 kg.

   

  Specifikationer
  SKUExpedition starter pack