Galaxy Force SitOnTop kajak

Den bedste allround SitOnTop kajak inkl. sæde og pagaj, til ture langs kysten og let fiskeri.

Fra 3.195,00  DKK Regulær pris 3.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Forudbestilling Levering start august 2024. Køb nu og SPAR 20%.

Galaxy Force

Galaxy Force er en optimeret sitontop kajak model 2023. Galaxy Force er den bedste sitontop kajak på markedet, til dig der gerne vil ro kajak langs kysten og nyde naturen, og også have mulighed for let fiskeri fra kajakken. Galaxy Force er blandt den bedste begynderkajak du kan få, når du søger en stabil kajak, som kan bruges overalt og som er let at transportere og opbevare.

Galaxy Force er en meget stabil SitOnTop kajak. Den designet til at kunne bruges både ved kysten langs standen, men også på søer og åer. Kajakkens bredde på 78 cm., samt et perfekt tilpasset skrogdesign, giver det perfekte forhold mellem balance stabilitet og retningsstabilitet. Dette gør kajakken let at ro for større børn og voksne, både som nybegynder og erfaren kajakroer.

Kajakken har en meget skarp kant mellem bund og side. Dette gør at man kan læne sig overraskende langt ud over siden på kajakken, uden at den vælter. Den skarpe kant betyder også at kajakken har kapacitet til at kunne bruges af relativt store personer, trods sin størrelse. 

I det nye design er der en meget fremtræden køl, som løber hele vejen under bunden af kajakken. Dette giver kajakken til at skære perfekt igennemvandet og forcere bølger, og samtidig holde en fornuftig ret kurs, på trods af sin længde på 295 cm.

Force kajakken fra Galaxy leveres altid komplet med udstyr og grej som du skal bruge for at komme igang og som giver dig den bedste sikkerhed og løsninger. 

  • 2 store 26 cm. vandtætte luger til opbavaring af grej og udstyr. 1 i center og 1 i stævnen.
  • Ergonomisk indstøbt sæde, med Galaxy Premium polstret sæde og ryglæn. I ryglænet er der desuden en taske, hvor det er praktisk at opbevare drikkevare til din kajaktur.
  • Stort opbevaringsrum med elastikker i agterrummet. Her kan der monteres en grejkasse eller vandtæt pakpose.
  • Montageplads i center af cockpit, til montering af en stangholder, eller kopholder. Montage pladsen giver adgang til alt kajakudstyr fra Railblaza.
  • 1 stk. delbar Galaxy alu. pagaj til både højre og venstre hånd
  • Bårehåndtag i siderne, samt for og aftager til korrekt løft og transport af kajakken.
  • Sikkerhedsliner hele vejen rundt på skroget, som du let kan holde fast i kajakken når du ligger i vandet. F.eks. hvis du bader eller driver UV jagt fra din kajak.

Galaxy kayaks laver nogle af verdens bedste og mest gennemtestede kajakker på markedet. Galaxy er kendt for at sælge CE-godkendte og anmelderroste kvalitetskajakker, hvor du får absolut mest værdi og sikkerhed for pengene.

En SitOnTop kajak på 295 x 78 cm. og 21 kg. er den perfekte kajak til fiskeri, eventyr og sjov. Den er utrolig nem at transportere og opbevare, og kan hurtigt og let smides på taget af bilen, og spændes fast med bunden i vejret, uden brug af kajakbøjler.

Specifikationer:

Længde: 295 cm.

Bredde: 78 cm.

Højde: 38 cm.

Vægt: 21 kg.

Max lasteevne: 130 kg.

Anbefalet max personvægt: 110 kg.

Garanti: 3 års fabriksgaranti

CE-Godkendelse: JA

Specifikationer
ForudbestillingLevering start august 2024. Køb nu og SPAR 20%.
SKUKP-KR22