Galaxy Kayaks Pro Angler kajak vest

Svømmevest med netryg som er særligt tilpasse fiskekajak og SitOnTop kajak

Fra 495,00  DKK Regulær pris 695,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Galaxy Kayaks Pro Angler PFD

Galaxy Kayaks Pro Angler en en svømmevest som er særligt udviklet til kajakfiskeri og til brug i SitOnTop kajakker. Den særlige netryg gør at opdriftmaterialet sidder på skulderen og diu dermed udnytter sædet i din kajak bedre. 

Pro Angler kajakvesten er fyld med lommer, monteringsløsninger til kniv, fangsnet og en masse andet grej som du kan have brug for når du fisker eller bare er på tur. Galaxy Pro Angler svømmevest er desuden en rigtig god ud sikker løsning at bruge til vadefiskeri, du vesten vil holde dig oppe hvis du skulle være uheldig at falde.

Pro Angler vesten har en utrolig god pasform. Vesten er samlet af to dele der holdes sammen af lange justerbare stropper. Derfor kan du justere og tilpasse vesten nøjagtig til din kropsbygning, blot ved at spænde eller løsne stropperne. Dette betyder også at Galaxy Pro Angler Svømmevest er ONE SIZE og kan justeres fra str. medium og helt op til str. XXL.

Sikkerhed har højeste prioritet når man færdes på vandet. Derfor er denne kajakvest fremstille i tydelig orange farve, så du kan ses af andre både på meget lang afstand. Både om dagen og når sigtbarheden er ringe. 

Forsiden på vesten er udstyret med i alt 3 selvlænsende lommer. Der er 2 store lommer nederst på vesten, som passer til små grejbokse, mobiltelefon, eller andet udstyr som du skal have lige ved hånden. Øverst på vesten sider en mindre lomme som kan bruges til nøgle eller fiskekroge. 

Øverst på vesten findes desuden en holder til "kajakkniv", og en velkrolukning lige ovenfor, sørger for af din kniv altid holdes perfekt på plads og er lige ved hånden når du har brug for den. 

Denne kajakvest er desuden udstyret med en sikkerhedsline med carabinhage, så du kan sikre dine ting så de ikke flyder væk eller synker hvis du er uheldig at tabe dem.

På bagsiden af vesten findes en ring til montering af fangstnet, samt en strop hvor du kan montere signallys.

  • Synlig orange farve.
  • Net ryg med højt placeret flydemateriale
  • 2 store lommer
  • 1 lille lomme
  • Holder til kniv
  • Sikringsline
  • Holder til fangstnet
  • Holder til signallys.

 

 

Specifikationer
SKUGKA-PFD204