Galaxy Cruz Ultra Fiskekajak

Luksus fiskekajak med forbedret stabilitet, komfort og styreegenskaber.

Fra 5.295,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Forudbestilling Leveres 4. august ved bestilling nu.

Galaxy Cruz Ultra

Denne fiskekajak fra Galaxy kayaks er den perfekte kombination af let og hurtig håndtering og optimal komfort, så du får mest muligt ud af dit fiskeri.

Galaxy Cruz Ultra er designet til alle kajakfiskere, som ønsker at have alle fordelene fra de store fiskekajakker, samlet i en kajak der er let at håndtere på land og også er meget stabil og let at styre på vandet.

Cruz Ultra er design med en ny bundformation, hvor et større fladt areal, giver optimal stabilitet og tryghed når du fisker. Både i stævnen og i hækken er kajakken designet med endnu skarpere køl og stævn, så kajakken skærer perfekt i vandet, hvilket giver en forbedret retningsstabilitet. Desuden er Cruz Ultra nu moneteret med et komplet ror-system som giver de bedste styreegenskaber og gør det muligt at vende på ultra kort afstand, samt at holde retningen på uroligt vand og i sidevind.

Galaxy Cruz Ultra er en ægte fiskekajak og er forberedt til montering af alt det grej du har behov for. På hver side af cockpittet er der monteret 2 skinner til udstyr. Her kan du montere stangholdere, kameraholder, fish finder og alt andet tilbehør og udtyr fra blandt andet Railblaza. Dette sikrer at du kan rigge kajakken op til lige præcis den type fiskeri du fortrækker, helt uden at skulle bore huller i kajakken.

Galaxy Cruz Ultra leveres inkl. et højt luksussæde. Dette giver den bedste komfort, så du nyde din fisketur og en hel dag på vandet. Sædet giver desuden den bedste ergonomiske sidde position og er skænsom mod ryg og læn. Der er mulighed for at indstille sædet i to højdeniveauer. Jo lavere placering, jo bedre stabilitet.

Kajakken er desuden udstyret med enormt meget opbevaringsplads. Den store luge i cockpittet, giver mulighed for at opbevare op til 4 fiskekasser, så du hele tiden har dit fiskegrej, mad eller drikke lige ved hånden. I stævnen findes et stort opbevaringsrum, med stor vandtæt vippelåg, hvor du kan opbevare tøj, eller udstyr til en overnatning i naturen. Bag sædet findes et stort åbent opbevaringsrum med elastikker. Her kan du opbevare grejkasser, opbevaringsbokse og lignende.

Bag på kajakken findes en indstøbt rande, hvor du har mulighed for at montere en el-motor, eller Galaxy outrigger ponton system.

Kajakken er forsynet med sikkerhedsliner hele vejen rundt på skroget. Disse fungere som sikkerhedsliner, så du kan holde godt fast i kajakken, når du bruger den til UV jagt eller fridykning.

  • Alsidig fiskekajak til fiskeri på havet, i sø eller å.
  • Ny stort opbevaringsrum i cockpittet.
  • Innovativt design som giver forbedret stabilitet
  • Kan opsættes til alle typer fiskeri
  • Ny rorsystem med pedaler for optimale styreegneskaber
  • Leveres inkl. luksus sæde, pagaj og stangholdere

Specifikationer: 

Længde: 292 cm.

Bredde: 84 cm.

Højde: 36 cm.

Vægt 22 kg.

Max lasteevne: 150 kg.

Anbefalet max personvægt: 110 kg.

Garanti: 3 år.

 

 

Specifikationer
ForudbestillingLeveres 4. august ved bestilling nu.
SKUCruz ultra KP-KR23