BoatRoller. Læssehjælper til kajak

Montere din boatroller på bagruden og skub kajakken på bilen

Tilbudspris 399,00  DKK Regulær pris 449,00  DKK
På lager

Med en boatroller kan du let og enkelt læsse din kajak, fiskekajak eller kano på bilens tag, uden at overanstrænge led, muskler eller ryggen. Når boatroller er monteret på bilen, ligger du stævnen på rullen, og med et let skub rulles kajakken op på biltaget og du er nu klar til at spænde den fast.

Boatroller er en praktisk bøjle med kraftige sugekopper og en lille rulle på toppen. Boatroller placeres på bilens bagrude og med et let skub på håndtaget, dannes det er kraftigt vaccum i sugekopperne og boatroller sidder fast. Du kan derfor ganske simplet montere din boatroller på få sekunder og helt uden brug af værktøj. Rullen er belagt med blødt skum så den ikke laver ridser eller på anden måde beskadiger din kajak under læsning.

Boatroller passer på alle biltyper og bøjlen kan vinkles vandret og lodret og dermed tilpasses til både hatchback, sedan og st. car modeller.

OBS: For at sikre bedst muligt vedhæftning skal overfladen være ren og tør. Du kan dog med fordel fugte sugekopperne let inden montering.

 

 

 

 

 

 

Specifikationer
SKUboatroller