Rainbow Kontiky II - Tandem Kajak 2-3 personer - 30 kg.

Tandem kajak til 2 personer. Meget let og nem at ro.

Fra 5.995,00  DKK Regulær pris 8.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Rainbow Kontiky 2

Rainbow Kayaks Kontiky åben Sit In kajak til 2 personer. Der er dog mulighed for at montere et ekstra sæde til et barn i midten.

Rainbow kontiky er designet som en hydrid mellem en kano og en tandem kajak. Dette giver den mange fordele og det godt mix af fordele mellem disse to typer.

Kajakken er med et stort åbnet cockpit, hvilket gør indstigning og ophold i kajakken meget let og med god plads til opbevaring af grej og udstyr til turen. Kajakken har 2 lækre sæder med ryglæn og god lænde støtte. Dette giver en rigtig god komfort og bedre ergonomi, end i andre kajakker, eller i en kano.

Rainbow har en bredde på 72 cm. Dette går den til en relativ hurtig kajak og langt lettere at ro end f.eks. en kano. Kajakken smidige design får den til at glide langt lettere hen over vandet end en kano, og da man sidder lavt placeret i kajakken, har den omtrendt samme stabilitet, som en kano.

Med en længde på 395 og et meget strømlinet bunddesign, er Rainbow Kontiky. meget velegnet til brug i hav, ved kysten, i fjord og på sø og kan sno sig igennem de skarpe kurver i en å.

  • Stort åben cockpit
  • Mulighed for montering af børnsæde
  • Luksussæder med ryglæn og god ergonomi
  • Kraftig forstærkning i bunden

Specifikationer:

Længde: 395 cm.

Bredde: 72 cm.

Vægt: 20 kg.

 

Specifikationer
SKUKontiky 2