SeaBird Nordr S Havkajak med ror i Hydrid Carbon / kevlar

15.495,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Dette er et fantastisk design af SeaBird Designs Bjørn Thomasson, en designer i verdensklasse. Nordr S er en lille sportshavcruiser med et utrolig godt afbalanceret skrog. Den er sødygtig, hurtig, smidig og let at manøvrere. Perfekt til fritid, sport og glæde, og leg i vind og bølger. Lagringskapaciteten er nok til et par dages camping tur.

Denne model er velegnet til personer på 60-80 kg.

 Nøgleordene for Nordr-modellerne er let, sødygtig, hurtig og smidig. Egenskaberne ligger i designet, en kombination af inkorporeret stabilitet og et slankt, finjusteret skrog. Du vil opleve bløde bevægelser, begrænset havsprøjt og en imponerende hastighed – og ikke mindst, den gode følelse af kontrol.

Skroget er afrundet og svagt skråvinklet midtskibs – dette for at opnå kombinationen af fart og fleksibilitet. Volumenmæssigt er inspirationen hentet fra surfski, designet giver Nordr overlegen manøvreringsevne i bølger. Du vil opleve fuld kontrol, hvad enten du surfer i topfart eller roer langsomt i stille vand.

Som langturskajak anbefales den til erfarne roere, men udfordrer også nybegyndere, som ønsker at udvikle færdighederne til et nyt niveau. Som dagsturskajak kan den også anbefales til nybegyndere. Med Nordr S får du både ror og sænkekøl som standard. Man diskuterer, hvad der er bedst, sænkekøl eller ror, her får du begge dele!

Specifikationer:

Længde: 507 cm.

Bredde: 54 cm.

Højde: 32 cm.

Vægt: 24 kg.

Max lasteevne: 125 kg.

Anbefalet personvægt: 60-80 kg.

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseLækker 16 fods havracer med ror og masser af opbevaringsplads. Vægt: 24 kg.