SeaBird Åfjord Expedition Pro

Vores tilbud på en meget stabil begynderkajak med ror. Kort kajak, der er meget nem at styre

Fra 5.995,00 DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Beskrivelse
SeaBird Åfjord Pro

SeaBird Åfjord Havkajak der kun er 368 cm lang! Meget nem at håndtere til lands og til vands. Åfjord er en mindre udgave af Expedition LV / HV. Med en bredde på 64 cm. Denne kajak er ekstremt stabil og sammen med en kort længde er kajakker derfor utrolig nemme at styre og håndtere i roligt vand.

Fantastisk havkajak til hobbyroere, der ønsker en meget pålidelig kajak. Ekspedition Åfjord kombinerer fart, manøvredygtighed og stabilitet på en god måde. Leveres med originale Power Pedals PRO XI9; dette rorsystem er det mest robuste og solide på markedet. Dette er en super begynderkajak til hobbyroere, der gerne vil ro på havet, i søen eller i åen.

Denne kajak er også meget velegnet til fiskeri og jagt. Expedition Åfjord er lavet i en 3-lags sandwichkonstruktion i materialet HDPE plast. Denne type plast giver en unik kombination af stivhed, vægt og slidstyrke.

SeaBird Åfjord er fuldt udstyret som en rigtig havkajak, med 3 luger til pakning. 1 dagsluge til at opbevare dit personlige udstyr lige ved hånden, samt to store rum til opbevaring af udstyr til længere ture.

Specifikationer:

Længde: 368 cm.

Bredde: 64 cm.

Højde: 35 cm.

Vægt: 22 kg.

Max bæreevne: 130 kg.

Anbefalet personlig vægt: 50 - 110 kg.

Specifikationer
Varenummer4743294052855