SeaBird Black Pearl HV Havkajak I Grønlænder design Glasfiber med finne

Havkajak til rul, leg og høj hastighed i ægte Greenland design. 60-100 kg.
Pris fra: 15.495,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

SEABIRD BLACK PEARL HV

SeaBird Black Pearl er en lækker havkajak i glasfiber og med finne i ægte grønlandsk design stil og er blandt de absolut bedste "Grønlænder kajakker" på markedet.

Black Pearl kajak serien består at 2 størrelser. Dette er model HV (High Volumen) og er den største model i serien. Kajakkerne kan bestilles i farverne, Sort, Hvid, Rød, Gul.

Black Pearl har i løbet af kort tid fået høj status i romiljøet. Den er kendt som kajakken for roere, som virkelig mestrer vanskelige øvelser, samt rul og vendinger, eller til dig der gerne vil lære det.

Designerne har hentet inspiration til Black Pearl fra kajakker i Østgrønland i sidste halvdel af 1900-tallet. Den kræver, at du besidder alle de nødvendige færdigheder. Og har du det, vil du opleve en kajak, der reagerer lynhurtigt og følger dit mindste vink. Det er en smal kajak med et lavt dæk, det kan tage lidt tid, før du bliver fortrolig med siddestillingen. Men så snart du har lært kajakken at kende, er du og kajakken et team, som kan gøre hvad som helst.

 Specifikationer:

Længde: 559 cm.

Bredde: 52 cm.

Højde: 24 cm.

Vægt: 21 kg.

Max Lasteevne: 136 kg.

Anbefalet personvægt: 60-110 kg.