Prijon Marlin Prilite

Prijon Marlin Prelite er en hurtig, stabil og let havkajak i Thermoform ABS plast.

De elegante, slanke linjer gør det til en ideel kajak til længere ture. Den gode stabilitet og glid i vandet og evnen til hurtig retningsskift, gør den til den ideelle kajak for begynderen der søger kvalitet, eller den øvede der vil have fordelene ved en thermoform kajak.

Alt fungerer sikkert, hurtigt og præcist og man mærker hurtigt at denne kajakke er udviklet og fremstillet i Europa og kajakkens helhed gør den til et virkelig godt køb!

Prilite er et holdbart ABS-materiale, der er termoformet med vaccum. Materialet er flot skinnede og giver en næsten metallisk lignende overflade. Denne plasttype er desuden let, stærkt og og meget modstandsdygtigt over for stød og slag. Skulle du være uheldig at lave skade på på din kajak, er den meget let at polere op samtidig let at reparere!

 Komfort og tilpasning er noget af det vigtigste parameter når du vælger kajak! Hvis ikke du sidder godt og føler dig perfekt tilpas, så er der risiko for at du ikke for brugt din kajak nok. Men her kommer Prijon Marlin virkelig på banen, med top lækkert sæde med blød polstring og masser af indstillingsmuligheder. Du har endda mulighed for at udskifte ryglænet til høj model (ekstra udstyr) så du har støtte langt op ad ryggen. Ud over sædet er også knæstøtterne lavet i blødt og lækkert materiale.

 

Specifikationer: 

Længde: 530 cm.

Bredde: 58 cm.

Vægt: 23 kg.

Max lasteevne: 140 kg.

Anbefalet personstørrelse: 80 - 115 kg.

 

Specifikationer
SKU20140