Prijon Aruna PriLite

Havkajak med finne i PriLite Thermoform Plastik - Topkvalitet Produceret i Tyskland. Passer 60 - 100 kg.

Fra 19.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Forudbestilling Leveres maj 2024

Prijon Aruna Prelite 

Prijon Aruna Prilite kom på markedet i oktober 2019 og er  af absolut bedste kvalitet på markedet. Aruna er en rigtig god som begynder kajak og til den mere øvede som sætter pris på detaljer.

Aruna er en havkajak med finne, som passer er bred vifte af personer i vægt klassen 55 - 105 kg. Aruna er designet både som en teknikkajak og en langturskajak. Der er god plads i skotrummene til oppakning, til dig der gerne vil pakke til flere dage i kajakken.

Med et mere moderat rocker design er Aruna let at styre med din kropsvægt og pagaj, i forhold til hvad man kender fra modellerne Prijon Prilite Senja og Prijon Prelite Skeg Yak.

Med hævet finne er Prijon Aruna utrolig adræt, hvilket gør kajakken sjov at kante eller surfe på bølgerne. Med sænket finne giver denne, det slanke og smidige design en virkelig god langturskajak, så du en samme kajak har alle mulighederne.

Den moderate V-køl giver dig et god og smidigt glid i vandet og sikrer optimal styring og kontrol i alle vejrforhold. Rocker profilen giver Aruna evnen til at ride på toppen af bølgerne, som det ikke ses magen til hos mange andre kajakker.

Hæve/sænkesystemet til finnen fungere let og ubesværet og håndtaget har desuden "lås" så du kan fastlåse finnen i nøjagtig den posistion du ønsker. Da finnen er med dyb gang er dette en fordel da finnen påvirker kajakkens retningsegenskaber i langt højere grad en finnensystemer der kun sænkes.

 Komfort og tilpasning er noget af det vigtigste parameter når du vælger kajak! Hvis ikke du sidder godt og føler dig perfekt tilpas, så er der risiko for at du ikke for brugt din kajak nok. Men her kommer Prijon Aruna virkelig på banen, med top lækkert sæde med blød polstring og masser af indstillingsmuligheder. Du har endda mulighed for at udskifte ryglænet til høj model (ekstra udstyr) så du har støtte langt op ad ryggen. Ud over sædet er også knæstøtterne lavet i blødt og lækkert materiale.

 

  • Let, hurtig, smidig og stærk havkajak til leg og langtur
  • Innovativt og ergonomisk sæde med blød og lækker polstring.
  • Produceret i Tyskland i kvalitetsmaterialer

 

Specifikationer:

Længde: 509 cm.

Bredde: 55 cm.

Vægt: 24 kg.

Max lasteevne: 115 kg.

Anbefalet personstørrelse: 55-105 kg.

 

 

Specifikationer
ForudbestillingLeveres maj 2024
SKU20190