Lazy Boys H-style Trolley

Kajakvogn med brede strandhjul til SitOnTop og Fiskekajak

Tilbudspris 995,00  DKK Regulær pris 1.295,00  DKK
På lager

Lazy Boys H-style Trolley er en ny kajakvogn fra Lazy Boys. Lige som den populære Lazy boys kano og kajakvogn er H-style trolley forsynet med brede oppustelige terrænhjul, så den ikke synker ned i når de transporterer din SItOnTop eller fiskekajak over blødt sand.

Lazy Boys H-Style kajakvogn er let at montere på din kajak, da den let og simpelt sættes op i kajakkens lænsehuller i bunden og holder sig selv på plads. Du behøver derfor ingen snore eller stropper for at montere din kajakvogn på din kajak. 

H-style Trolley er sammensat af 3 stk. kraftige aluminiumsrør, der er anodiseret i farven metallic Blue. Denne kajakvogn er derfor meget let at skille ad og opbevare i din kajak mens du er på tur.

H-Style trolley kan justeres i bredden så armene places der hvor de bedst passer i netop din kajak. Dette gør denne kajakvogn anvendelig til stort set alle SitOnTop og fiksekajakmodeller. De to gummipropper på bærearmene sørger for at holde kajakken godt på plads og beskytter samtidig din kajak mod ridser.

Lazy Boys H-Style kajakvogn kan begå sig på stort set alt underlag. Blødt sand, asfalt, sten og grus er ingen hindring for de oppustelige gummihjul og det føles let og stort lydløst at trætte afsted med din kajak.

Specifikationer:

Størrelse: 2 enheder 46 cm. x 2 cm. x 1,7 cm. + 1 enhed 86,5 cm. x 2 cm. x 1,7 cm.

Materiale: Anodiseret aluminium og gummi

Vægt: 5,5 kg.

 

Specifikationer
SKUA-LAZY-04