Lazy Boys Kano og Kajak Vogn Med Brede Strandhjul

Vogn til transport af kano, havkajak og fiskekajak i blød sand og ujævnt underlag.

Tilbudspris 995,00  DKK Regulær pris 1.295,00  DKK
Ikke på lager

Lazy Boys Kajakvogn 

En Lazy boys vogn kan bruges til mange forskellige typer både. Kajak, fiskekajak, dobbeltkajak, kano og joller. Vognen er designet til af kunne bære tyng belastning på til 90 kg. og den blå anodiserede aluminiums ramme er særlig modstandsdygtig over for saltvand og slidtage. Rammen er belagt med skum, som beskytter din kajak, kano eller jolle når du transportere den på din Lazy boys vogn.

Vognen er udstyret den spændeskruer i siderne. Med disse skruer kan du justere hvor stiv vognen skal være, hvilket sikrer at vognen ikke klapper sammen når du kører med den.

Lazy boys kajak vogn har store oppustelige hjul som gør den i stand til at køre på alle underlag den bliver udsat for. Vognen er perfekt til transport af tunge kajakker over sandstrand og ujævnt tærran. Hjulene er fremstillet i kraftig gummi og deres ekstra bredde sørger for at vognen ikke synker ned i sandet når du kører med den. Hvert hjul har en max lasteevne på 55 kg. og kan pumpes til 0,2 bar tryk.

Vognen leveres inklusiv en spændestrop så du let og hurtigt kan spænde kajakken og holde den godt på plads. Se i videon hvor du bedste kan spænde din kajak fast på en kajakvogn.

 

Specifikationer
SKULazy boys kayak cart Lazy 01