Galaxy lille stangholder til indbygning

Lille stangholder til indbygning i kajak eller båd.

Tilbudspris 39,00  DKK Regulær pris 99,00  DKK
På lager

Lille flush mount stangholder til kajak eller båd

Denne lille flush mount faste stangholder kan bruges til at holde mange forskellige størrelser fiskestænger og leveres som standard i Galaxy Cruz og Blaze sidde på toppen fiskekajakker.

Stangholderen er lavet af holdbart plastik og leveres med tre skruebeslag for at fastgøre den til din sidde på toppen kajak samt en skumforsegling for at forhindre vand i at trænge igennem skruehuller og kanter. Den leveres også med et gummilåg, der kan lukkes for at forhindre uønsket vand i at trænge ind, når stangholderen ikke er i brug.

Flush mount stangholdere er monteret udad i en vinkel på 50º. Dette giver stængerne en behagelig position i stangholderne og forhindrer dem i at være til gene. Uanset om du fisker på bunden, fisker med flåd eller trollinger, bør vinklen på stængerne være ideel til at imødekomme dine behov.

Specifikationer:

Materiale: Plastik og gummi

Mål: Åbning  3,8 cm x 4 cm, rørlængde 17,5 cm, låg på stangholder 9,6 cm x 7,9 cm, afstand mellem vandrette skruer 5 cm (center til center), afstand til lodret skrue (center til center) 6,5 cm

Modeller: Galaxy fiskekajakker, trollingbåd eller jolle.

  • Tre skruebeslag
  • Skumforsegling
  • Gummilåg
Specifikationer
SKUA-holder 20