Galaxy stor stangholder til indbygning

Stor stangholder til indbygning i kajak eller båd.

Tilbudspris 49,00  DKK Regulær pris 125,00  DKK
På lager

Galaxy stor stangholder til indbygning

Stor flush mount stangholder til kajak eller båd.

Denne store flush mount faste stangholder kan bruges til at holde mange forskellige størrelser fiskestænger og leveres som standard i Galaxy Cruz Tandem fiskekajak og Alborán.

Stangholderen er lavet af holdbart plastik og leveres med tre skruebeslag for at fastgøre den til din sidde på toppen kajak samt en skumforsegling for at forhindre vand i at trænge igennem skruehuller og kanter. Den leveres også med et gummilåg, der kan lukkes for at forhindre uønsket vand i at trænge ind, når stangholderen ikke er i brug.

Flush mount stangholdere er monteret udad i en vinkel på 50º. Dette giver stængerne en behagelig position i stangholderne og forhindrer dem i at være til gene. Uanset om du fisker på bunden, fisker med flåd eller trollinger, bør vinklen på stængerne være ideel til at imødekomme dine behov.

Specifikationer:

Materiale: Plastik og gummi

Mål: Åbning måler 4 cm x 4,5 cm, rørlængde 19,5 cm, låg på stangholder 10 cm x 8,4 cm, afstand mellem vandrette skruer 5,7 cm (center til center), afstand til lodret skrue (center til center) 7 cm

Modeller: Fiskekajakker, trollingbåd og jolle

Funktioner:

  • Tre skruebeslag
  • Skumforsegling
  • Gummilåg

 

Specifikationer
SKUA-holder 20b-1