Seabird XP507 Glasfiber/Diolen 60-95 kg.

Lækker kvalitetskajak i expedition design. Passer personer fra 60 til 95 kg.
16.995,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

SeaBird XP507 Glasfiber/Diolen

Fantastisk havkajak til mellemstore personer. Den kombinerer fart, manøvredygtighed og stabilitet på en fremragende måde, som ingen andre havkajakker kan præstere. Her er båden for dig, som ønsker den perfekte kombination mellem stabilitet og fart. Mange mener, at dette er verdens bedste allround havkajak med Swedish form, den er Norges mest solgte kajak for 8. år i træk. Expedition er blevet bedst i test i både Norge og Sverige. Leveres med originalt Power Pedals PRO XI9. Dette rorsystem er det mest solide og robuste på markedet! Dette er en unik kajak, som du vil have glæde af i mange år.

Designer: Ingvar Ankervik/VKV Produktudvikler: Len Ystmark Materiale: Komposit

Det første, du vil lægge mærke til ved denne kajak, er de elegante linjer.  Expedition er inspireret af moderne svensk design - det bredeste punkt er bag i cockpittet. Designet gør roningen fremad mere komfortabel og effektiv, fordi du kan sætte pagajerne tættere mod kroppen. Expeditions lange vandlinje gør den meget hurtig, og den har en unik stabilitet. Ror du den i vind og bølger, vil du blive overrasket over, hvor let den er at manøvrere, og hvor tryg den føles under barske forhold.

Expedition har fire opbevaringsrum for tør opbevaring, to store og to små. I de store rum får du plads til alt, hvad du har brug for af personligt udstyr på en dagstur, eller for et weekendophold. De små rum sørger for opbevaring af udstyr, du har brug for undervejs, som mad, drikke, ekstra tøj etc. Det allermindste rum er lavet af blødt neopren og er designet til opbevaring af nøgler, GPS, solbriller og andre små genstande. NB: Pak altid elektronik i vandtætte poser.

Bag og foran på kajakdækket er der gummibånd, som giver fastgørelse for udstyr som drikkevand, ekstra pagajer, soveunderlag m.m. Expedition har ergonomisk, udformede håndtag i boven og langs siderne, så du nemt kan bære den. Du sidder meget godt i kajakken, det brede cockpit giver let adgang, sædet er polstret og hoftebæltet er justerbart. Kajakken har også en mekanisme til indstilling af rygstøtten, den lader dig justere støtten til ønsket position, mens du sidder trygt i kajakken.  Hoftebæltet kan reguleres 10 cm i begge ender. Den har justerbare lårstøtter, dette gør, at man får meget god kontakt med kajakken, når man har allermest brug for det.

SeaBird Designs Expedition er designet af Ingvar Ankervik. Ankervik-familien har designet sejlbåde, både og kajakker i 4 generationer og er verdens ældste kajakproducent med serieproduktion af kajakker. Ingvars far var svensk mester i bådbygning, og Ingvar Ankervik er en af verdens bedste kajakdesignere.

Længde507 cm (16´8´´)
Bredde58.5 cm (23´´)
Dybde31 cm (12.2´´)
Indvendigt cockpit80x40 cm (31.5´´x15.7´´)
Volumen320 L (84.5 US gal)
Vægt Diolen Fiberglass Core27 kg (60 lbs)
Vægt Hybrid Carbon Kevlar26 kg (57 lbs)
Vægt Carbon25 kg (55 lbs)
Vægt Carbon Kevlar24 kg (53 lbs)
Hastighed8
Primær stabilitet7
Sekundær stabilitet9
Stabilitet i bølger9
Retningsstabilitet9
Manøvredygtighed7
Bagagevolumen9
Roerens vægt60-95kg
Kapacitet145 kg (320 lbs)
Opbevaring foranRund luge 25 cm (10''); Skrue dagsluge 15 cm (6'')
Opbevaring bagpåOval luge 32,5 cm (13''); Rund luge 15 cm (6'')
FunktionerErgonomisk sæde | Justerbare lårbøjler | Elpedaler PRO XI9 | Stangholder | Padleholder | Ror
FarverGul, Rød