SeaBird Scott LV med finne Hydrid Carbon/kevlar

Lækker lege og turkajak i den lettere, men stærke oplægning. passer til 50-75 kg.

Fra 18.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

SeaBird Scott LV HCK

SeaBird Scott LV med finne Hydrid Carbon/kevler. SeaBird Scott kajak serien laves i 3 størrelser og passer til personer fra ca. 50 - 120 kg. Dette er LV (Low Volume) som er den mindste model i serien.

Kajakke er der er fremstillet i hybrid carbon/kevlar, giver en lettere, men samtidig stærkere kajak. Hybrid carbon/kevlar anses for at være det bedste VALUE FOR MONEY køb ift. at reducere vægt, men beholde styrken i kajakken - og må IKKE sammenlignes med almindelig carbon/kevlar

En legende er født! Dette er et vanvittigt godt design i verdensklassen af designer Rob Feloy i SeaBird Designs. SeaBird Designs R Scott er en havkajak med en meget stor ydelse og et utrolig godt afbalanceret skrog!

Endelig en god Brite Style havkajak i glasfiber af meget høj kvalitet til en fantastisk pris. Dette er et rimeligt alternativ, som mange Brite-Style-roere har efterspurgt. SeaBird Designs R Scott har også skeg/skeg-kontrolsystem fra Kajakk Sport. Den har justerbare lårstøtter, hvilket gør, at man får meget god kontakt med kajakken, når man har allermest brug for det. SeaBird Designs R Scott har også et meget råt og eksklusivt design med ægte karbon-felter i gelcoat.

NB! Rob Feloy er manden, som har designet en af verdens mest berømte kajakker, INUK. Inuk er kajakken, som har vundet flest kapsejladser de sidste 15 år.

Havkajakken “SeaBird Designs R Scott” har et moderne engelskinspireret design og er udviklet til at tåle havets barske udfordringer. Den laves i tre størrelser for at indfri forskellige roeres behov. Skrogene har ens konstruktioner og egenskaber. SeaBird Designs R Scott LV er den mindste af disse tre.  Kajakken er meget god at manøvrere, den er hurtig, stabil og meget sødygtig. Skroget har en nydelig kurvet V-form. Midterpartiet under er fladt med afrundende vinkler. Konstruktionen gør, at kajakken glider meget let i vandet ved kursændring. Fiskeformen under vandlinjen og det svenske design på dækprofilen giver dynamisk fremdrift. Det høje fordæk med “nøglehul”-udformning og komfortable sæder giver god roposition. Kajakken har fire opbevaringsrum, hvoraf to store med rigelig plads til tøj og udstyr, og to små, som er placeret henholdsvis foran og bag cockpittet.  Dækliner og elastikker sikrer ekstra plads til pagajer og udstyr.

Specifikationer: 

Længde: 498 cm.

Bredde: 54 cm.

Højde: 36 cm.

Vægt: 23 kg.

Max lasteevne: 125 kg.

Anbefalet personvægt: 50-75 kg.

Specifikationer
SKU4743294001174