SeaBird Discovery 430

SeaBird Discovery er en meget stabil og let roet kajak til nybegyndere, eller til dig som ønsker en havkajak med ror til afslappede ture, hvor stabiliteten er vigtig. Discovery har et lækkert design som gør kajakken meget smidig på vandet og med det relativt store cockpiot er det meget let at komme ind og ud af kajakken.

Denne havkajak er ustyret med rorsystem som styres med fødderne og kajakken kan bruges ved alle kyster, søer og åer der findes i Danmark.

SeaBird Discovery har hele 3 pakluger hvor der er plads til både den store oppakning til weekendture, og til småting som du ønsker lige ved hånden. Som stort set alle andre plastik kajakker, er SeaBird Discovery fremstillet i robust og slidstærk 3-lags plastik og er derfor meget vejrbestandig og kan tåle udendørs opbevaring.

Kajakken har foldbart og justerbart ryglæn som går helt op til midt på ryggen. Dette giver dig den optimale støtte og ergonomi, så du kan holde ud at sidde i kajakken i mange timer. Desuden giver de indbyggede lårstøtter rigtig god kontakt med kajakken, så den er let at kante, styre, samt hold balancen i.

Specifikationer: 

Længde: 430 cm.

Bredde: 63 cm.

Højde: 35 cm.

Vægt: 23 kg.

Max lasteevne: 140 kg.

Anbefalet personvægt: 50-110 kg.

Specifikationer
SKU4744091011403