Seabird dækstaske

Praktisk dækstaske med 2 rum, elastikker og lynlås til din kajak

Fra 599,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

SeaBird Dækstaske

En dækstaske er en nem og praktisk løsning når du er på tur i din kajak. Tasken er 100% vandtæt og nem og hurtig at montere på dækket af din kajak. Tasken har stor åbning i toppen, så der er god plads tag at få fat i dine ting. Seabird dæktaske har rullelukning med klipslås, så du blot skal folde åbningen 2 gang og klipse lukningen sammen. Nemmere kan det næsten ikke være. Tasken har 3 spænder i hver side, så du let og hurtigt kan spænde tasken fast på kajakken og tilpasse den, så den sidder lige som du gerne vil have den.

Seabird Dækstaske har 2 rum. 1 stort med foldelukning og et mindre med vandtæt lynlås. Dermed kan du opdele dit grej i store og små ting, som gør det langt lettere at finde det du skal bruge mens du ror kajak. På toppen er dækstasken forsynet med elastiknet, så du kan fastspænde din lænsepumpe, drikkedunk, eller andre ting som du ønsker lige ved hånden.

Seabird dækstaske er fremstillet i meget stærk PVC, som gør den 100% vandtæt og sikre at den er meget modstandsdygtig over for saltvand og sand og kan holde i mange år.

  • 100% vandtæt
  • 2 opbevaringsrum
  • elastiknet
  • foldelukning og lynlåslukning.
  • Volumen: 18 liter.
Specifikationer
SKU4743294057997