Rainbow Oasis 425 Expedition havkajak - 50-120 kg. - Vælg farve

Meget stabil havkajak til nybegyndere eller til udlejning.

Fra 6.795,00 DKK
På lager
Kun %1 tilbage
Beskrivelse

 Rainbow Oasis 425 Expedition

Rainbow Oasis 425 Expedtion er en af Rainbows populære Oasis kajak serie. Kajakken er fremstillet ud yderst slidstærk og holdbar kvalitet og har overraskende god stabilitet. Kajakken er meget let roet og selv om den ligger i den kortere ende af modellerne, sørger en perfekt strømlinet design for at den er relativt hurtigt og har et godt glid i vandet, så alle kan håndtere den.

Rainbow Oasis kajakkerne er perfekt til brug ved kysten og med sin korte længde kan den også let navigere i sø og i å. Den meget spidse stævn og spidste agter giver kajakken en rigtig god sporing i vandet, så den holdes på plads i en fremadgående retning. Dette gør at den sagtens kan følge med kajakker som har mere længde.

Rainbow oasis 425 Expedition har kun det allermest nødvendige udstyr for at tage en god kajaktur. Dette giver minimal vedligehold og gør kajakken  mindre udsat for skader.

Et hurtigt og stabilt design gør denne kajak optimal til nybegynder, til sommerhuset eller som udlejningskajak, da man både kan ro over længere afsande og samtidig have stabilitet nok til at tage en lille pause ude på vandet. Blandt de mest populære kajakker i Europa siden 90érne.

  • Elastiknet til opbevarion af grej på dækket
  • 2 vandtætte skotrum med luger til opbavaring af grej ind i kajakken
  • Justerbare fodspark
  • Meget høj slidstyrke
  • 5 års garanti

 Specifikationer:

Længde: 425 cm.

Bredde: 63,5 cm.

Cockpitstørrelse: 86 x 48 cm.

Bæreevne: 150 kg.

Anbefalet personstørrelse: 50 - 120 kg.

Specifikationer
VarenummerRainbow Oasis 425 expedition