Rainbow Laser 515 -Havkajak med ror - 26 kg. - 160-195 cm.

Havkajak med ror produceret i “hard core” plastik. En rigtig god og robust kajak til begynder og øvet

Fra 11.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Rainbow Laser 515 Expedition havkajak med ror

Rainbow Laser 515 er blandt de mest kendte og udbredte havkajakker i Danmark. Man møder Rainbow kajakkerne i kajakklubber, på efterskoler og på uddannelsessteder.

Rainbow Laser er nemlig en virkelig god, stabil og særdels robust kajak. Kajakken er designet til at hold en rigtig god retningsstabilitet pga. den lille køl der er indstøbt i bunden af kajakken. Denne køl, sammen med det strømlinede design, gør Rainbow laser 515 utrolig let at styrer, selv uden ror eller finne.

Kajakken har en markent knækspandt så overgang fra bunden og op ad siderne er markerede. Dette giver kajakken en rigtig god retningsstabilitet og gør at man ikke vælter ved de mindre fejll. Denne knækspændt gør Rainbow Laser til en meget begyndervenlig kajak, hvor det er god mulighed for at udvikle din kajakroning, uden at skulle skifte til andre modeller med det samme.

Vi vil anbefale Rainbow Laser som begynderkajak, da den er stablil hurtig og virkelig let at styre og kontrollere. Dudkan dog sagtens udvikle dig med kajakken, så den ikke bliver kedelig efter 1 eller 2 sæsoner.

Rainbow er fremstillet i Europa og er nogle at de absolut stærkeste og robust kajakker på markedet. Derfor kan du være sikker på at din Rainbow kajak ikke falmer eller bliver hurtigt slidt.

En Rainbow Laser er et virkelig fornuftigt valg hvis du er på udkig efter en havkajak til både nybegynder og til den mere øvede.

Udstyr:

  • Blødt polstret sæde med god rygstøtte
  • Store elestiknet på for og agterdæk til opbevaring af udstyr eller drikkevarer
  • Stor luge til skotrummet på for og agterdæk til let adgang til skotrummet. 
  • Dagsluge lige bag sædet til opbevaring af det grej du ønsker lige ved hånden.
  • Fodstøtter monteret på kraftig aluminiumskinne som kan indstilles til personens benlængde.
  • Knæstøtter med polstring for optimal kontakt med kajakken. Knæstøtterne kan afmonteres effter behov for at give mere plads i cockpittet.
  • Komplet rorsystem til styring af kajakken med pedalsystemet. Systemet er lavet med wirestræk for optimal holdbarhed.

 

Specifikationer: 

Længde: 515 cm

bredde: 59 cm.

Vægt: 26 kg.

Anbefalet personstørrelse: 160-195 cm.

Specifikationer
SKULaser 515 R