Railblaza dykker og gas flaske holder

Praktisk montage til din dykkerflaske eller din gasflaske i din båd

Tilbudspris 186,15  DKK Regulær pris 219,00  DKK
På lager
RAILBLAZA dykker & sas flaske holder er en stærk og alsidig løsning til at fastgøre flasker i forskellige størrelser i din båd. Railblaza flaskemontage er den perfekte løsning til sikker og permanent montering af alt fra LPG- og propanflasker til dykkerflasker og gas- 
Permanent holder eller aftagelig! Du kan også købe TracPort Dive & Gas Flaskeholder til en klar 2-flaske-opløsning.

Det kan monteres permanent ved hjælp af medfølgende fastgørelser eller gøres aftageligt ved hjælp af vores StarPort-monteringssystem, du kan endda montere det på skinnerne på din sejlbåd. Under installationen placerer du beslagene på den ønskede afstand, så de passer til størrelsen på flasken eller beholderen, du vil have, at den skal holde.

Denne fuldt justerbare flaskeholder er designet og lavet i New Zealand af materialer, der er egnede til det barske havmiljø, og hjælper dig med at rydde op i din cockpit, holde dit scubaudstyr sikkert ude af vejen og installeres på få minutter. Den har et plastisk spænde til hurtig og nem betjening og en fuldt justerbar stropp til forskellige flaskediametre, også leveret med alle de nødvendige fastgørelseselementer i rustfrit stål.
Specifikationer
SKU02-4056-11