Prijon Bora Padlock delbar fiberpagaj 220 cm. blå

BESTSELLER! - Lækker pagaj i tysk kvalitet og optimalt design.

1.295,00  DKK
På lager

Prijon Bora Padlock delbar fiberpagaj 220 cm. blå

Bora pagajen er en af Prijons absolutte BestSellere! Pagajen er rigtig godt designet, med galsfiber skaft og støbte blade, med profileret form. Dette giver en rigitg komfortabel pagajen, som ikke flakser i vandet og giver den bedste oplevelse for både begyndere og øvede i alle vejrforhold.

Prijon Bora pagajen er fremstillet i Tyskland og er blandt de stærkeste pagajer på markedet. Bladene er fremstillet i Polyarmid og med 35% glasfiber, med har desuden UV neutraliserende materialer. Dette giver utrolig stærk konstruktion og gør bladene meget robuste ved slag og frastødning, og kan desuden tåle høj vægtbelastning.

Derfor anbefaler vi denne pagaj til dig der skal lave selvredning med pagaj, eller hvis du søger en holdbar pagaj til din kajaklub, eller hvis du er underviser.

Prijon Bora Padlock er en delbar pagaj, som holdes sammen af den stærke padlock lås. Dette gør pagajen let at transportere og opbevare, og med mulighed for at vinkle pagajen 360 grader trinløst, så den kan bruges både skivet og uskivet.

Bora Padlock pagaj har et solidt skaft skaft af forstærket glasfiber. Dette gør pagajen lettere end pagajer af aluminium, og giver desuden højere ydeevne og bedre overførsel af energi til fremdrift. Et skafte af glasfiber absorbere desuden varmen fra dine hænder bedre og vil derfor føles mere behagelig af holde ved.

  • Avanceret design baseret på årtiers erfaring, for bedste fremdrift og effekt.
  • Høj tysk kvalitet som giver høj slidstyrke og bæreevne
  • Padlock system, som giver trinløs skivning og indstilling i 220 - 230 cm.
  • God komfort oplevelse af let pagajføring igennem vandet.
  • Vægt: 1050 gram.

 

Specifikationer
SKU358000TS