Kajaksport K-4 finne system til indbygning

Komplet finnesystem til indbygning i hus. Fleksibel og stærk snor justering.

Tilbudspris 599,00  DKK Regulær pris 649,00  DKK
På lager

Kajaksport K-4 finne system til indbygning

Skeg System 4 det nyeste fra KajakSport. Finnen betjenes med dyneema-snor. Snoren er fleksibel, let, fri for friktion og korrosion samt undgår at knække. Finnen hæves og sænkes fra cockpittet for at kunne ændre afstanden, hvis det er nødvendigt. Denne model er til indbygning og skal limes i kajakker med støbt "finnehus" og systemet er forberedt og er nemt at installere. Finnen er udstyret med en korrosionsfri fjeder, der giver fri bevægelse opad, så hvis du støder på en sten eller bunden, forhindres skader.

Finnen betjenes med en ny type justeringsknap, der giver en smidig og let nedsænkning fra cockpittet. Den nye kontrolenhed er præcis og stilfuld i brug. Knappen låses automatisk i position for at holde bladet i den korrekte position.

Kontrolenheden og finne-boksen er udstyret med en specielt designet tube-connector. Tube-connector er en hurtig og korrosionsfri kabelforbindelse, der giver en solid og vandtæt forbindelse til en 6/4 mm PA-tube. Den kræver ingen lim til tætning eller installation. Den kan hurtigt åbnes og lukkes senere, hvis vedligeholdelse er nødvendig.

Sættet indeholder:

1 Installationshus uden flange

1 Finne med fjeder

1 kontrol enhed til montering ved cockpittet

1 Dyneema snor til hæve/sænke funktion

1 plastslange til forbindelse mellem kontrolenhed og finne

Specifikationer
SKU521110,1