Hobie Mirage 180 Drive Turbo. Pedaler med bakgear

8.995,00 kr

På lager

Beskrivelse

Detaljer

Hobie Mirage 180 Drive er et komplet pedalsystem med mulighed for at sejle både fremad og bagud ved at indstille "gearet" på drevet. Mirage 180 Drive Turbo har desuden Hobies Turbofinner, som giver op til 30% mere effekt og fremdrift i forhold til standard finner.

Hobie Mirage 180 Drive passer til alle Hobie kajakker modeller der er nyere end 2011.

Hobie Mirage 180 Drive er en videreudvikling af hobies Oprindelige mirage drev som kom på markedet i 1996. Med en vægt omkring 4 kilo og mulighed for både sejle både fremad og bagud, giver Hobie Mirage 180 Drive helt nye muligeder til din Hobie Kajak. Fleksibiliteten og manøvrering af kajakken opleves på en helt ny måde. Ved et let træk i kablet, vendes finnerne i pedalsystemet 180° og hobie kajakken kan nu sejle bagud. 

Muligheden for at sejle ind på helt lavt vand, ved kun at trampe i den ene pedal, og lade finnerne arbejde helt oppe under bunden af hobie kajakken, er stadig den samme. Trukknappen som indstiller placeringen af pedalerne fra børn til høje voksne er også stadig den samme.

Med Hobie Mirage 180 Drive kan du bakke ind og jage fisken frem af sig skjul, fiske sikkert tætte på både, broer og andre genstande som kræver fuld manøvredygtighed af kajakken.