Hiko Aquatic kajakvest med mange lommer. Gul

High End kajakvest i topkvalitet. Unik sikkerhed og funktionalitet.

Fra 1.595,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Hiko Aquatic kajakvest med mange lommer. Gul.

Den bedste vest til kajak til dig der ikke vil gå ned på udstyr. Kajakvest med 4 lommer med plads til mobiltelefon, lys og drukkepose.

Med denne kajakvest går man virkelig All In på kvalitet og funktionalitet. Hiko Aquatic er fremstillet i slidstærk Cordura, som gør den hårdfør til alt fra træning af selvredning og til de aller hårdeste vejrforhold. 

Aquatic er fyldt med lommer og en masse funktioner som gør denne kajakvest til et værktøj, frem for kun en sikkerhed. Foran på vesten findes der 2 store lommer som måler 20 x 11 cm. Her kan du opbevare nogle modeller af mobiltelefoner, eller andet udstyr. I venstre forlomme findes en sikkerhedsfløjte i fastsyet elastiksnor, og lommerne i begge sider er selvlænsende. Øverst på kajakvesten findes en velkrostrop til at holde en lanterne.

Bag på vesten findes en stor lomme med lynlås med en drikkepose, eller andet udstyr. Der er lavet udtag til sugerør i både højre og venstre side. Under lommen findes en velkrostrop til en lanterne, samt en holder til en kniv. Ned langt ryggen findes en elastiklomme til opbaevaring af en drikkedunk, eller andet udstyr.

Hiko Aquatic kajakvest er let at justere og tilpasse, uanset om du er mand eller dame. 3 kraftige stropper i siderne, samt kraftige stropper, giver perfekt tilpasning. Hiko Aquatic er desuden forsynet med skulderpuder, som giver ekstra behagelig komfort.

Denne Hiko Aquatic kajakvest er designet i gul og turkis farve, der sammen med de mange reflekser på vesten, giver høj synlig og sikkerhed for dig og andre på vandet.

  • 4 Lommer
  • Bedste kvalitet med høj slidstyrke
  • Plads til Mobiltelefon, drikkepose, kniv og lanterner.
  • Høj komfort og tilpasning til mænd og kvinder
Specifikationer
SKU15101