Opbevaringsboksen fra Galaxy er essentielt udstyr til dig der vil have mere og bedre mulighed for opbevaring at grej og udstyr i din kajak. Denne letvægtscontainer åbner for mange nye muligheder for opbevaring af grej og udstyr, som du ønsker lige ved hånden og som skal ekstra beskyttes mod vand. Ud over grej, kan denne boks også bruges til opbevaring af din fangst og med de 2 montage muligheder, kan du mulighed for at montere 2 stk. RAILBLAZA StarPorts og montagere ekstra stangholdere direkte på containeren.

Galaxy opbevaringsboks vejer kun 3,4 kg. og har bærehåndtag så du let kan transportere boksen til og fra land. Boksen er dimensioneret så den er let at installere bag på din kajak ved hjælp af elastiknettet. Boksen har en 19 cm. stor luge i toppen med lukkehåndtag som giver let adgang til indholdet. Boksen har desuden 2 D-ringe og clips i siden så den holdes sikkert på plads hvis kajakken vendes på hovedet.

Boksen har 2 montagepladser til Railblaza StarPort montager, så du har mulighed for at montere 2 ekstra stangholdere på siden af boksen, hvilker gør trolling let og fleksibel. Du har også mulighed for at montere aktionkamera eller andet udstyr fra Railblaza på boksen, hvilket gør den til et multifunktonelt værktøj når du fisker eller er på tur.

Galaxy Opbevaringsboks passer til følgende modeller: Rider, Cruz, Blaze, Alboran, Marlin og Wahoo.

  • Stor luge med lukkesystem
  • 2 montagepladser til Railblaza StarPort
  • 2 D-ringe til bespænding
  • 2 låseclips til besspænding

Specifikationer:

Længde: 59,5 cm.

Bredde: 37 cm.

Højde: 29,5 cm.

Vægt: 3,4 kg.

Lugestørrelse: 19 cm.

Specifikationer
SKUGalaxy container