Galaxy Explorer Vest

Sidstærk vest til kajak eller SUP, hvor sikkerhed og synlighed er i fokus. Lever op til Søfartsstyrelsens anbefalinger.

Fra 495,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Galaxy Explorer svømmevest er fremstillet med sikkerhed og kvalitet som fokus. Denne vest er i synlig orange farve og med reflekser både foran og bagpå vesten. Den er desuden fremstillet med opdraift i fastskum og Galaxy Explorer vest lever dermed 100% op til søfartsstyrelsens anbefalinger om en sikker vest. 

Når du er på vandet i kajak, kano eller på SUP board, er en god og pålidelig svømmevest det vigtigste sikkerhedsudstyr. Galaxy Explorer er fremstillet i stærk materiale og har den bedste synlighed på vandet, da denne svømmevest både er i tydelig orange farve, og har påsyede reflekser på forsiden og bagside. Dermed kan du altid ses, både om dagen og om natten. Dette er med til at fremme alles sikkerhed til søs.

Galaxy Explorer svømmevest er fremstillet i kraftig nylon, som giver høj slidstyrke. Vesten er yderligere forstærket af 2 påsyede stropper som holder sammen på stoffet og forhindre at det kan revne, når du laver selvredning i kajak, eller kravler op på til SUP board.

Explorer vesten har en rigtig god pasform med dybe udskæringer i ærmerne, hvillket giver rigtig god beværefrihed. Vesten holdes desuden godt på plads af et bredt velcro bånd som du kan spænde til efter ønske. Vesten lukkes i siden med en kort lynlås. Når lynlåsen sidder i siden af vesten, sidder den godt beskyttet og hænger ikke fast i stropper eller snore på kajakken, eller bliver ridset hen ad dit SUP board. Med denne lynlås hindres det desuden af sand og andet skidt kan sætte sig i lynlåsen og gør den svær at åbne og lukke.

Galaxy Exoplorer svømmevest er desuden forsynes med en netlomme på maven, som åbnes og lukke med velcro. Her kan du opbevare din moobiltelefon, så den er let tilgængelig, hvis du vil tage billeder på turen, eller skal ringe hjem.

Opdriftsmaterialet er lavet i fast skum. Dette giver den bedste opdrift og mindst absorbering af vand i vesten. Dermed mindskes lugtgener fra havvand der kan sætte sig i vesten efter brug.

Alt i alt er Explorer svømmevest et rigtig godt og virkelig fornuftigt valg til dig der ror kajak, SUP board eller andet aktivitet på vandet.

  • Synlig oragne farve og med refekser for bedste synlighed på vandet.
  • God pasform med beskyttet lynlås og bred velcro bånd om livet
  • Lomme på maven til mobiltelefon
  • Kraftig og slidstærk kvalitet.

 

Specifikationer
SKUGKA-LZ-PFD