Galaxy Duffel Bag med skulderstrop 60L

Vandtæt 60 L. sportstaske til kajak og fritid

Fra 499,00  DKK Regulær pris 699,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Galaxy Kayaks 60L Duffelbag

Galaxy Duffel bag er en fantastisk slidstærk og vandtæt sportstaske som perfekt til stort set alle sportsaktiviteter og også kan anvendes som dæktaske på din kajak.

Galaxy Duffel Bag sportstaske er fremstillet i meget slidstærk PVC og er god og praktisk løsning til transport af tørt eller vådt tøj. Denne taske kan anvendes som vandtæt rygsæk så du kan have den på ryggen når du cykler. Dermed undgår du at dit træningstøj er gennemblødt af regn, når du kommer frem. Når du er færdig med din sportsaktivitet, kan du let opbevare vådt tøj eller hændklæder i tasken, uden at den bliver gennemblødt. 

Tasken er forsynet med hele 4 bærehændtag, 1 i hver side og 1 i hver ende. Der medfølger desuden en skulderstrop, så du let kan bære tasken, og samtidig have dine hænder frie. Galaxy Duffel Bag har desuden ekstra spændestropper i siden, så du kan mulighed for at spænde tasken fast på dækket af din kajak, bagagebæren på din cykel, eller bag på din motorcykel. Med andre ord, uanset hvornår du har behov for vandtæt kvalitetssikring af dit tøj eller andet, kan du altid anvende Galaxy Duffel Bag.

Tasken har en kapacitet på 100 liter, hvilket gør den til en af de største sportstasker af denne type. Du har derfor rigelig plads til at sportstøj eller kajakudstyr til dig selv og andre. Hvisd u ønsker af bruge Galaxy Duffel Bag som vandtæt rejsetaske, er 100 liter meget praktisk, da der er plads til tøj til en hele uge, samt at tasken kan medbringes som håndbagage.

  • 60 liter kapacitet
  • Fremstillet i 100% vandtæt og slidstærk PVC
  • 4 bærehåndtag
  • 1 skulderstrop
  • 4 spændestropper
  • netpose på indersiden

Mål: 60 x 30 x 30 cm.

Specifikationer
SKUGKA-200