Galaxy Alboran FX3 Flipper fiskekajak

Fiskekajak med mulighed for at vælge både flipper og propeldrev.

Fra 13.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Galaxy Alboran FX3 Flipper

Dette er den nyeste udgave af en af markedets nok største fiskekajak succeser! Alboran serien fra Galaxy kayaks har helt fra begyndelsen banet vejen for kajakfiskeri, med innovation, løsninger og features. Alboran kajakkerne er den perfekte kombination af stabilitet, størrelse og anvendelighed.

Med den nye Galaxy Alboran FX3, åbnes der nu helt nye muligheder, da dette er den første fiskekajak på markedet, hvor du har mulighed for at vælge mellem både flipperdrev, hvor fremdriften skabes ved at steppe i pedalerne, OG propeldrev, hvor fremdriften skabes med pedaler. Denne udgave er udstyret med flipperdrev!

Oplev friheden og spændingen ved fiskeri med Galaxy Alboran FX3 fiskekajak, designet til både amatører og professionelle fiskere. Denne topmoderne fiskekajak kombinerer stabilitet, komfort og funktionalitet for at give dig den bedst mulige fiskeoplevelse på vandet.

Udstyr:

Bagagerum med elastikker. Perfekt til opbavering af grejkasser, eller vandtætte pakposer.

Rails på kanterne. Perfekt til montering af stangholdere, GOPRO kamera, grejbokse og meget mere fra Railblazas store udvalg

2 stk. indbyggede stangholdere. Placeret bag sædet til transport og opbevaring af dine fiskestænger i kajakken.

Rorsystem med ekstra stort rorblad. High performance styresystem med styrehåndtag, som giver mindst mulig venderadius.

Galaxy Vista FX sæde. Højt luksussæde og UV-resistent og slidstærkt materiale. Sæde har blød komfort i sæde og ryglæn og kan indstilles i afstand og 2 højdeplaceringer.

Stor indbygget opbevaringsboks med grejkasse. Placeret lige foran sædet, så du let kan nå dit grej mens du fisker.

EVA-skridsikker belægning. Så du kan stå i kajakken uden at glide.

Galaxy ultraline flipperdrev. Effektivt flipperdrev til fremdrift. Fremstillet i saltvandsbestandigt Highgrade aluminium. Markedets nok stærkeste og mest solide flipperdrev.

2 indstøbte Railblaza placeringer ved cockpit. Forberedt til 2 stk. Railblaza starport montager i fronten af cockpittet til placering af f.eks. fish finder skærm eller actionkamera.

1 indstødt Railblaza placering i stævnen. Til placering af en Railblaza Swirvelport montage.

1 frontluge med gummilåg og opbevaringspose. Til opbavering af grej og udstyr nede i kajakken.

Dæksliner i 3 forskellige farver. Sikkerhedsliner rundt langs kanten så du kan fortøjre og holde fast i kajakken hvis du dykker eller er UV-jæger. Leveres med hvid, sort og orange liner, så du kan give din kajak dit eget design.

Lænseprop i stævnen. Til tømning af vand som kan samle sig inde i skroget.

4 bærehåndtag. 1 håndtag på hver side og 1 håndtag i hver ende, til let håndtering på land, samt læsning på taget af din bil.

Indstøbt plads til transducer i bunden. Forberedt til montering af fish finder, med tranduceren sikkert placeret oppe under bunden af kajakken og godt beskyttet under en plastikplade.

2 stk. Railblaza Starport montager. Baser til montering af alt Railblaza udstyr på kajakken. 

2 stk. Railblaza Rod Holder II stangholdere. Den stærkeste stangholder fra Railblaza til både spinnefiskeri og trolling.

1 stk. Railblaza CSW pose. Pose i kraftig signalfarve, som kan bruges til at skulle og opbevare til Railblaza udstyr. Posen kan desuden bindes i enden af kajakken og bruges til at signalere langt gods i trafikken.

1 stk. Galaxy delbar aluminiumspagaj. Alle kajakker skal altid medbringe en pagaj i tilfælde af at pedaldrevet svigter.

Plade til monterng af el-moter. Plade med bøsninger til montering af el-motor bag på kajakken.

Indstøbt plads til sidemonteret el-motor. Sæt en elmotor på siden af kajakken

God stabilitet og komfort.

Galaxy Alboran FX3 er designet med en god bred og stabil skrogprofil, der giver dig en sikker og rolig oplevelse selv i udfordrende vandforhold med bølger og vind. Den komfortable sædepolstring og justerbare ryglæn sikrer, at du kan fiske i timevis uden at blive øm. Du kan desuden ændre din siddestilling undervejs så du sikrer den bedste ergonomi.

God og rummelig opbevaring

Galaxy Alboran FX3 fiskekajak er udstyret med flere opbevaringsmuligheder, blandt andet en stor opbevaringsplads til fiskekasser og pakposer bagerst. Der er desuden indbyggede tørre opbevaringsrum og praktiske stangholdere. Du kan nemt organisere og opbevare alt dit fiskeudstyr, mad og andre nødvendigheder til din fisketur eller kajaktur.

Avancerede fiskemuligheder.

Alboran FX3 kommer med integrerede monteringsplader til fishfindere, GPS-systemer og andet elektronisk udstyr, der hjælper dig med at finde og fange flere fisk. De indbyggede stangholdere og rorstyringssystem giver ekstra bekvemmelighed og kontrol.

Med det stærke og effektive Ultraline flipperdrev, kan du sejle ind og fiske på ned til 20 cm. vand og du kan sejle helt ind på stranden, uden at skulle afmontere dit flipperdrev.

Stærk og robust konstruktion

Kajakken er fremstillet af slidstærkt polyethylen, er Galaxy Alboran FX3 modstandsdygtig overfor slag og solens UV-stråler, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og ydeevne. Kajakken er designet til både ferskvands- og saltvandsfiskeri og det kraftige skrog på 4,5 mm. tykkelse, sikrer at du kan bruge kajakken på alle årstider, da det let kan tåle frost og skærer igennem is på vandet på de aller koldeste dage.

Let transport og manørering

Med en vægt på kun 29 kg, uden flipperdrev eller sæde monteret og indbyggede bærehåndtag er det let at transportere og søsætte denne kajak. Det effektive rorsystem gør det nemt at manøvrere og kontrollere kajakken, selv i stærk strøm og store bølger.

  • Stabil og komfortabel high persomance kajak med pedaler til ture og fiskeri på alle niveauer.
  • Ultraline flipperdrev til let og hurtig fremdrift, med hænderne frie til at fiske.
  • Hermetisk lukker opbevaringsboks, men mulighed for at anvende den som livewell fiskebrønd til levende agn.
  • Ekstra stort rorblad til præcis manøvrering og lille venderadius.
  • Luksussæde med hæjdejustering til god ergonomi og komfort når du skal tilbringe timevis på vandet.

Specifikationer: 

Længde: 408 cm.

Bredde: 80 cm.

Højde: 35,5 cm.

Nettovægt: 29 kg.

Bruttovægt: 40 kg.

Max lasteevne: 185 kg.

Anbefalet max personvægt: 120 kg.

 

Specifikationer
SKUkr09fx3