FeelFree Flash PD pedal kajak

SitOnTop kajak med pedaler til ture, hvor du lader benene gøre arbejdet.

Fra 13.995,00  DKK Regulær pris 15.995,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

FeelFree Flash PD pedal kajak.

Dette er en meget stabil SitOnTop der er udstyret med et pedaldrev med kædetræk. Dette er en fantastisk kajak til dig der vil sejle længere ture hvor du udnytter benene, samtidig med at du har hænderne frie. Kajakken har rigtig god stabilitet og skyder en marchfart på 6-9 km/t (afhængig af brugeren!

En kajak med pedaler er ikke kun forbeholdt kajakfiskere. Pedalkajakker er meget stabile i forhold til havkajakker og de sejler desuden væsentlig stærkere end man forestiller sig. En pedalkajak er derfor helt perfekt til at sejle længere ture og se kysten fra et andet perspektiv, samtidig med at du sidder komfortabelt og lader benene gøre arbejdet.

FeelFree Flash PD er en lækker mindre pedalkajak, som er designet med stabil katemaranbund, som giver stor stabilitet, som når du læner dig ud til siden. Når man kombinere det stabile design med et Rapid Drive Pedal System, så er der mulighed for mange til på vandet med sjov og oplevelser.

FeelFree Flash PD er udstyret med mange finesser som gør det let at bruge og håndtere kajakken både på land og på vand. Kajakken styres med et Beaver Tail rorsystem, med et ror monteret bag på kajakken og et styrehåndtag i cockpittet. Dermed kan du let dreje skarp og komme ind i snævre områder, samt holde kajakken på ret kurs, selv i bølger. I cockpittet sidder du i et FeelFree EZ rider luksussæde, som ud over at være blødt og behageligt, også kan indstilles så det passer perfekt til brugerens højde. Dette gør at du kan bruge din kajak i mange timer uden at blive træt eller øm i ryggen. FeelFree Flash PD har monteret i lille hjul i kølen. Dette gør det let at transportere kajakken til og fra kysten, selv med oppakning.

  • Stabil SitOnTop kajak
  • Tunnelskrog
  • DP Pedal drev med kædetræk
  • EZ rider justerbart luksussæde
  • Hjul i kølen
  • UNI track ræling til montering af udstyr

Specifikationer:

Længde: 340 cm.

Bredde: 77 cm.

Højde: 33 cm.

Vægt: 33 cm.

Max bæreevne: 180 kg.

Anbefalet max personvægt: 120 kg. 

Specifikationer
SKUFlash PD