FeelFree Day Touring delbar Fiber Glass Pagaj 220 cm.

Delbar pagaj med stærkt glasfiber skaft og plastikblade. Mulighed for skivet eller uskivet.

Tilbudspris 995,00  DKK Regulær pris 1.295,00  DKK
På lager

FeelFree Day Touring delbar Fiber Glass Pagaj

Når du skal finde den bedste pagaj, er der flere faktorer der er afgørende. Både, din rostil og din kajaktype. Det er også et spørgsmål om det er din første pagaj eller om du blot øsnker at opgradere.

FeelFree Day Touring delbar Fiber Glass pagaj, er en rigtig fin og budget venlig pagaj med glasfiber skaft og nylonforstærkede plastik blade. Day Touring Fiber Glass er en rigtig god allround pagaj til alle typer havkajak. Det stærke glasfiberskaft giver den en god robusthed og desuden at den ikke bliver kold at holde om. Denne pagaj er derfor et rigtig godt alternative til en aluminums pagaj.

FeelFree Day Touring har rigtig gode blade, som er effektiv til at ro kajak på helt op til 63 cm. i bredden. Bladenes størrelse på 43 x 19 cm. giver en rigtig fin accelleration og mulighed for at holde en god marchfart.

Pagajen skaft er fremstillet i stærk glasfiber, som giver den god stivhed til selvredning. Skaftet er desuden forsynet med gummihåndtag med gribehåndtag i den ene side, som giver et godt og solidt greb. Skaftet er desuden let ruflet, så din  hænder ikke glider på skaftet, når du kommer uden for gribehåndtagene.

Denne FeelFree Day Touring er en delbar model. Dette betyder at pagajen kan skilles ad på midten og gør den let at transportere og opbevare. Delfunktionen giver desuden mulighed for at vinkle / skive pagajen. Du kan indstille pagajen i 65 grader højre eller ventre skivning, eller bruge den som uskivet pagaj.

  • Stærkt glasfiber skaft
  • Nylon forstærkede plastikblade
  • Ruflet skaft med gribehåndtag
  • Delefunktion med kliklås
  • Skivning højre og venstre eller uskivet
  • Bladstørrelse: 43 x 19 cm.
  • Vægt. 1200 gram. 
Specifikationer
SKUKAT00104