Zegul Arrow Play MV PE - Havkajak med ror og finne til teknik og leg i bølgerne

Pris: 12.995,00 kr

Specialpris 10.495,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Zegul Arrow Play MV PE med ror og finne er en lækker havkajak i HDPE plast, til dig der elsker at lege i bølgerne eller øve teknikker. Arrow play findes i mange kajakklubber landet over og er elsket for dens præstantioner i høj sø, dens samarbejde med roeren og den høje kvalitet og holdbarhed.

Kajakken er perfekt til mellemstore personer fra 170 - 180 cm. i højden. Er du lavere, bør du kigge på vores Zegul Arrow Play LV som er til personer fra 155 cm. - 170 cm. 

Arrow Playog har et lækkert indrettet cockpit med polstret sæde, gode knæstøtter og relativ god plads. Arrow Play er tilpasset i længde og bredde så den er både hurtig, komfortable og reagerer perfekt på kantning og styretag. Hvad enten du er til høje bølger, eller blot ønsker en kajak der præsterer i alle vejrforhold og som er let at ro og styre, så bør du overveje en Zegul Arrow play.

Arrow Play har højt udstyrsniveau, men både ror og finne. Dette giver dig den bedste manøvrering af kajakken, da du har alle muligheder. Med roret får du kajakken til at reagerer hurtigt på undvigelser og du kan let og hurtigt dreje kajakken op i mod vinden, eller holde kursen når du surfer på toppen af bølgerne. Hvis du ønsker at holde en ret kurs på den mere flade vand, kan du blot sænke finnen, som vil fikserer kajakkens bagende i en fast retning, så du blot skal koncentere dig om en rytmisk pagajføring og du vi llynhurtigt tilbageligge store afstande, men minimal energi og uden ømme muskler.

Arrow play har markent knækspandt og er let at dreje og kontrollerer i bølgere og kajakkens lave profil gør den let at håndterer, og meget lidt påvirket af vind. Kajakkens lette "bananform" får den til at skærer bølgerne perfekt uden at dykke ned i vandet, men blot vugger upåvirket som en korkprop. Dette giver dig en følelse af sikkerhed og af at det er dig der har kontrollen.

Med sin længde på 517 cm. og en bredde på 53 cm. er Arrow play både hurtig og stabil, og er dermed velegnet til både begynderen som ønsker en kajak man kan udvilke sig med og som ikke skal udskiftes efterhånden som man får mere erfaring, men også til den mere rutinerede kajakroer, som vil have en kajak hvor du virkelig kan udfordre havet i alle vejrforhold.

Arrow play er desuden velegnet som rullekajak, da de runde former gør den meget samarbejdsvillig og meget let at trække op af vandet, som du ikke kun ender med "en halv grønlænder".

 Selv om Arrow Play er designet til leg og action, er den veludstyret til at medbringe grej og oppakning på længere ture. Med skotrum for og bag, samt dagsluge og store eleastiknet, kan du let medbringe grej og udstyr på turen. Både sikkerhedsudstyr som lænsepumpe og paddlefloat som du kan opbevare let tilgængelig i elastikkerne på skroget, med også større genstande som telt og campinggrej i kajakkens skotrum.

Specifikationer:

Længe: 517 cm.

Bredde: 53 cm.

Cockpit: 81 x 43 cm.

Styring: Ror + finne.