Wind paddle Adventure kajaksejl

1.549,00 kr

På lager

Beskrivelse

Detaljer

Adventure er at stort ovalt foldesejl til SitOnTop og fiskekajakker. Eller til havkajakker over 450 cm. og med en erfaren pilot. Sejlet er en opdateret 2015 model med større vindue, kraftigere kvalitet og stivere ramme og 25% større areal.

Adventure har et areal på 1,12 m2, og til brug i jævn til hård vind (5 m/s - 13 m/s). Sejlet er designet så det er let at folde ud, let at styre og allervigtigst - det er let at tage ned og folde sammen på dækket foran cockpittet.

Adventure sejlet kan monteres direkte på dækrigningen på kajakken og kan let foldes sammen og ligge under elastiknet eller dækliner, når det ikke er i brug. 

Adventure er designet til erfarne kajakroere og til kajakfiskere i alle aldre, der søger et let og ukompliceret sejl, men som giver din kajaktur nye dimensioner. Adventure sejler er din "hjælpemotor" , men samtidig udfordre dig på en ny og sjov måde.

 Sejlet leveres i rød og gul med stor klar rude i midten. Kanten er en smidig ring, der holder sejlet opppe i form, men som også let bøjes sammen sejlet foldes ved nedtagning.

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseIkke tilgængelig