Vandtæt mobil telefon pose / cover

Pris: 199,00 kr

Specialpris 149,00 kr

På lager

Beskrivelse

Detaljer

Elektronik og vand er ikke et særligt godt match, og hvis du elsker at sejle kajak eller hyppigt er ude og fiske, så kan vandtæt opbevaring af din telefon være en god investering. Denne vandtætte og flydende mobilpose, som vi hos KajakForAlle lagerfører, passer til alle kendte modeller fra iPhone, Samsung, HTC og mange andre, så du er sikret, at din mobil kan beskyttes.

Posen har hermetisk lukning, og hele rammen kan pustes op, så din telefon er trygt og sikkert opbevaret, når du ligger ved stranden, ror kajak eller SUP board, eller blot nyder en tur ved vandet. Posen leveres desuden med halssnor, så den kan opbevares under din jakke, og du dermed altid har den lige ved hånden, hvis der skal foretages et opkald, tages et billede eller besvares en besked.

Dens design er således, at du kan bruge alle telefonens funktioner, mens den ligger opbevaret i posen. Du behøver derfor ikke at tage den op af posen, da overfladen gør, at du kan skrive og tale i din telefon nøjagtigt, som du normalt ville gøre.

Med vores vandtætte mobil pose / cover får du:

  • kraftig PVC cover for sikker opbevaring
  • hermetisk lukning
  • medfølgende halssnor
  • flydende funktion med skumopdrift

En vandtæt og flydende mobiltelefonpose er derfor nødvendig for alle, der opholder sig på eller ved vandet.

 

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseVandtæt og flydende mobiltelefon pose med praktisk lukning