Talamex WP100 - Våbenolie til havjagt

135,00 kr
  • Køb 3 for 330 og spar 19%

På lager

Beskrivelse

Detaljer

TALAMEX WP100 er en rust-beskyttelses- og isoleringsspray, med fugtfortrængende effekt.Produktet bygger på en teknologi der desuden kan forhindre kortslutninger og sikrer optimal elektroniske forbindelser.
 
TALAMEX WP100 har den egenskab, at den samler og fortrænger vand og fugt, samt laver en isolerende hinde på materialet og skaber forbindelse mellem elektroniske dele. WP100 udgør det ideelle beskyttelsesmiddel til påhængsmotoren eller el-motoren, eller andre produkter der anvendes ifm. vand eller udsættes for fugt..
 
Produktet virker straks efter påførelse.
Hvis skaden allerede ER sket, kan WP100 i mange tilfælde bringe funktionen tilbage i produktet, da den fjerne evt. fugt og skaber ny elektronisk forbindelse.
 
WP100 giver desuden effektiv beskyttelse mod rust og tæring, samt kan forhindre skader forårsaget af fugt og vand på udsatte steder som, stikdåser, elskabe, el-værktøj o.l. Produktet kan anvendes alle steder hvor fugt udgør en risiko for kortslutning.
WP100 bør findes i alle hjem! - En dåse indholder 200 ml.

 
KAJAK & FRITID TILRÅDER ALDRIG AT MAN FRAVIGER ET PRODUKTS VEJLEDNING OG MANUAL VED BRUG AF TALAMEX WP100! KAJAK & FRITID PÅTAGER DESUDEN INTET ANSVAR FOR FØLGESKADER VED BRUG AF TALAMEX WP100

 

DET SIGER KUNDERNE:
 
HYPERHERO, 21/7 - 2013
Hej Kenneth.
Jeg købte sidste år inde på strandoghavjagt.dk en dåse Talamex WP 100, og må sige at jeg først ikke rigtigt troede på det - men min tvivl er gjort så eftertrykkeligt til skamme! Jeg har derfor snart brugt hele dåsen med Talamex (jeg skal også have nok når den nye pram sæson starter!)
 
YESO. 12/1-2013
Efterhånden har jeg fået testet det her fantastiske produkt helt igennem. Normalt skifter jeg kabelklemmer på min el motor 2-3 gang i løbet af sæsonen pga rust. Jeg har ikke skiftet dem endnu og der er ikke tegn på rust overhoved. Det er blot en af de mange fordele jeg har oplevet med dette produkt
 
KHH, 29/8 - 2012
"Jeg lavede en test sidste onsdag hvor jeg sprayede det på en rå stålplade og hængte den ud på tørrestativet hvor den kunne blive udsat for regn og der er endnu ingen synlige tegn på rust så indtil nu får det kun ros"
 
YES, 17/9-2012
"Hejsa nu er det så min tur til at give en vurdering af produktet.
Jeg har ikke rigtig haft tid til at teste produktet af som jeg nu ønsker det.. Men jeg har fået sprøjtet det på min el motor og diverse elektriske apparater som normalt udsættes for vand og der er ikke tegn på rust. For et par dage siden tabte jeg min pandelampe i fjorden på 1½ meter dybt vand. Jeg kunne desværre ikke får fat på den da det både var for dybt og mørkt. Men der var lys i skidte i flere timer efter. Eneste negativ jeg kan skrive om produktet er lugten. Den har en kedelig lugt når man sprøjter det på. Ellers mener jeg det er et udmærket middel hvis man har problemer med rust."
 
KHH, 19/9-2012
"Som beskrevet tideligere lavede jeg en test den 22/8 hvor jeg sprayede det på en rå stålplade.
på den ene side brugte jeg WD40 og den anden side det omtalte Talamex og resultatet taler vist for sig selv her efter en måned hvor pladen har hængt på tørestativet og været udsat for vind og vejr."
 
MIKELSEN 30/9-2012
"Har nu været afsted hele weekenden, og jeg er "lidt" imponeret, ingen rust over hovedet... ja ja, næsten, vi havde lidt rusk vejre, så fik lidt ind i løbet, så det blev lidt rødt, men på yder siden ingen rust."
 
KHH. 2/10-2012
"Jeg må indrømme at det er blevet taget godt imod hjemme hos mig, den første dåse er allerede snart brugt :-)
jeg har givet begge mine påhængsmotore, plæneklipperen, alle våben, noget af mit værktøj, trailerstikket, div hængsler på dørene i hjemmet da fruen ikke gad høre på dem mere :-), og så har cyklerne også fået en tur."
 
JANW 7/10-2012
"WP100 : Har ikke prøvet det på vandet endnu,- men den gamle bil havde problemer med fugt og elektronik og fik nogle sprøjt på fordelerdæksel, strømgiver og tændkabler og har siden startet uden problemer!"
 
KHH. 1/11-2012
i går da jeg kom hjem opdagede jeg tilfældigvis at den plade som jeg havde testet på i august (før omtalt i denne tråd) stadig hang på tørrestativet og til min store overraskelse var der stadig intet tegn på rust på den side hvor det var sprøjtet talamex (se billede). man kan da ikke være andet end imponeret her over 2 måneder efter. jeg har værtfald allerede bestilt endnu en dåse.
 
SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseIsolerende og beskyttende olie, som ligger en hinde der beskytter med saltvand og giver elektrisk kontakt. Indeholder ikke nedbrydende syre.