Syrefri Multispray BD-50 200 ML.

Multispray BD-50 er et mirakelmiddel, som bør findes i et hvert værksted og i enhver båd.

Multispray BD-50 er både et smørremiddel og et beskyttelsesmiddel som ikke indeholder syre, silikone, eller andre stoffer som kan give skade på metal eller plastik. 

Multispray BD-50 er det bedste produkt til at smørre alle hængsler, opløse rust på skruer, smøre låsen på din cykel, så du altid kan åbne din cykellås, selv om der har været frost- og helt uden at belaste miljøet. 

Hvis du har en havkajak, eller en pedalkajak, så er Multispray BD-50 det bedste middel til at smøre og vedligeholde alle bevægelige dele på din kajak. På din havkajak, skal du huske at holde stålwire og skruer smurte. Dermed kan du undgå at din finne sidder fast, og sikre at dit ror på kajakken fungere optimalt. På din pedalkajak eller flipperkajak, anbefaler vi Multispray BD-50 til at smøre alle bevægelige dele og beskytte overflader. Multispray BD-50 er specielt udviklet til at kunne modstå havets barske miljø og give dig den bedste beskyttelse.

Ejer du en bil eller båd, så bør du altid har en dåse Multispray BD-50 liggende i handskerummet eller i din udstyrskasse. Så er du altid forberedt og kan løsne bolte og smøre alle beværelige dele, nemt og enkelt. Multispray BD-50 har desuden den egenskab, at den fortrænger vand og kan sikre elektronisk kontakt i trailerstik, eller batteripoler. Hvis du har en gummibåd eller en jolle med el-motor, så er Multispray BD-50 det helt rigtige produkt til at smøre og give den bedste kontakt mellem batteripoler og ledning til motoren.

Hvis du er jæger og søger den bedste våbenolie til havjagt, så skal du vælge Multispray BD-50. Produktet er  I modsætning til almindelig våbenolie, kan du med fordel behandle og beskytte din gevær INDEN på tager ud på jagt i den jagtkajak eller jagtpram. Multispray BD-50 ligger en beskyttende hinde uden på dit gevær og beskytter det imod saltvand, regn og fugt. For at få succes på havjagt, er det altid vigtigt at holde dit udstyr i orden og fuldt funktionsdygtig. Derfor skal du vælge Multispray BD-50 som den bedste våbenolie og behandle dit våben både før og efter du tager på jagt. 

Denne dåse Multispray BD-50 er på 200 ML, og er i praktisk størrelse til at have liggende i hanskerummet, eller i din grejkasse, så du altid er forberedt.

 

Specifikationer
SKU221438