SurviVolt multiværktøj - Powerbank med Lygte, Sirende, Ildtænder m.m. i 1 enhed.

Pris: 899,00 kr

Specialpris 699,00 kr

På lager

Beskrivelse

Detaljer

SurviVolt er det ultimative elektroniske sæt til outdorrsmennesket. Power bank, ildtænder, 130 lumen lommelygte, sirene, laser pointer er bare nogle af den funktioner du for i en og samme enhed.

Dette dette praktiske værktøj, får du en lang funktioner som power bank, lommelygte, laser pointer, lanterne med signalering, 135 decibel sirene og ildtænder samlet i 1 enhed.

Basisenhed er en batterienhed med en kapacitet på 5000 mAh. med USB udgang til opladning af mobiltelefon, Ipad eller andre elektroniske enheden, via det medfølgende kabel. I Basisenheden er indbygget en LED lommelygte og et display som viser hvor meget batteri der er tilbage. Batteriet er et letvægts Lithium ION batteri hvilket giver enheden en samlet vægt på kun 150 gram.

I basisenhedens USB indgang kan du indsætte de medfølgende enheder med hver deres unikke funktion.

  1. Lommelygte med effekt på 130 lumen og med justerbar lysspredning. Den kraftige lommelygte giver et god og klart lys og kan skærer igennem let tåge og dårlig sigtbarhed.
  2. Lanterne på 150 lumen med strope/blinkefunktion til signalering. Til signalering af din position på vandet eller i mørk skov.
  3. Sirene på 135 decibel. Den høje hyletone kan høres på lang afstand og gør det let for andre at finde din position.
  4. Laser Pointer på 5 mV
  5. Elektronisk ildtænder. Ved aktivering skabes

Hele sættet leveres i en praktisk æske med alle dele samlet til nem transport op opbevaring. SurviVolt er den praktiske og smarte løsning til til dig der færdes udendørs.

Specifikationer:

Vægt: 150 gram

Længde: 11 cm.