AcquaGioca Stål karussel til 8 børn.

En stål karrusel fra AcquaGioca i Italien, giver den bedste sikkerhed og er designet til at kunne bruges af op til 8 børn ad gangen.

Karrusellen er bygget på en zinkbelagt rotationsplade, der er monteret på håndtaget der drejer karussellen. Gulvet i karussellen er en 15 mm tyk exotic wood plade. Dette giver en rigtig god slidstyrke. Karussellen er forsynet med bøjler for enden af bænkene, som gør at man ikke kan falde ud, når karussellen drejer rundt.

  • Bredde 180 cm.
  • Højde 75 cm.
  • vægt 112 kg.
  • op til 8 børn ad gangen
  • Næsten vedligeholdelsesfri

Om Acqua Gioca.

Alt produker fra Acqua Gioca bliver produceret i Italien, og er godkendt. Alle produkter fremstilles i højeste kvalitet efter Europæiske standard og i rene materialer. 

Bæredygtighed.

Acqua Gioca har altid taget miljøet og bæredygtighed meget alvorligt. Alle prudukter fremstilles med hjælp fra producentens egen solcellepark, som levere størstedelen af den grønne energi der indgår i produktionen. Alene i 2012, producerede Acqua Giocas anlæg grøn energi for 800.000 kwh/år. Det giver en besparelse på 550 tønder olie, 600 kg. mindre CO2 udledning, eller hvad der svarer til 3.900 træer - på bare et år!  Dette giver et kvalitetsprodukt med "god samvittighed" - til dig og vores planet.

Specifikationer
SKUStål karrusel til 8 børn