SEATOUR 505 havkajak med ror

Pris fra:

Pris: 9.295,00 kr

Specialpris 4.995,00 kr

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

SPORT SEATOUR havkajak er slank, hurtig og smidig. Den leveres kun med ror og er ideel til både hyggeture, hvor du kan nyde roen og lidt egotid, men også til øvelser og rul og kantning og længere ture, hvor du nyder godt af en slank kajak som flytter sig hurtigt og smidigt. Det foldbare ryglæn sikre at det er let at komme ud og ind af kajakken, og da sædet kan flyttes frem og tilbage, kan denne kajak tilpasses stort set alle persontyper.

Sport Seatour 505 er perfekt til dig som søger din første kajak, hvor det er vigtigt at kajakken balancerer mellem ikke at være for krævende, men også kan alt hvad en havkajak skal kunne. Med denne kajak slipper du desuden for at skulle tænke så meget på, om der er den rigtige højde og vægt og derfor er SeaTour 505 det oplagte valg for mange begyndere.

Kajakken er fremstillet i LLDPE (Linear Low Density Polyethylen) - et plast materiale som giver en stiv, glat og slidstærk overflade i højere kvalitet og du får derfor rigtig meget kajak til en rigtig fornuftig pris. Sædet har foldbart ryglæn, så du bestemmer selv om du vil have høj eller lav rygstøtte, og knæstøtterne er placeret så du hele tiden har god kontakt og kontrol over kajakken.

Udstyr: 

  • LLDPE skrog
  • Komfortsæde med foldbart ryglæn. Sædet kan flyttes frem og tilbage og kajakken kan derfor let tilpasses både høje og lave personer. Du får med andre ord en kajak som du er sikker på vil passe dig.
  • Seatour 505 har effektivt rorsystem med fodpedaler og ror trækkes med kraftige og solide stålwire
  • Blød og behagelige knæstøtter
  • 2 skotrum med gummiluger til opbevaring af grej og udstyr
  • Dækline til selvredningsøvelser og montering af udstyr
  • Elastiknet til opbehavering af grej, som du ønsker let tilgængeligt
  • Bærehåndtag til transport til og fra vandet.


Specifikationer:
Længde: 505 cm.
Bredde: 55 cm.
Vægt: 24 kg.

Passer til personer på 60-100 kg, og 160 - 198 cm.


KAJAKKEN LEVERES TIL HELE BROFASTE DANMARK FOR KUN 395,-

 
SPECIFIKATIONER

Yderligere information

Katalog beskrivelseHavkajak med ror og justerbart sæde. Kan tilpasses til mange forskellige personer